Platenspeler

Upgrade nu uw apparatuur door voordelige inruil

Is uw audio aan vervanging toe of bent u voor het geluid en/of de techniek aan andere apparatuur toe? Dan heeft u nu de mogelijkheid om uw huidige speakers en/of apparatuur voordelig in te ruilen voor audio van de nieuwste generatie en zo de voordelen van de nieuwste modellen en ontwikkelingen te ervaren!

Gedurende de actieperiode worden klanten in de mogelijkheid gesteld om hun oude apparatuur mee te nemen naar de winkel. Hier kunnen ze kiezen uit een breed scala aan gloednieuwe producten die perfect aansluiten bij hun behoeften en wensen. Poulissen biedt een gegarandeerde en mooie inruilkorting op de uitgekozen producten. Dit betekent dat luisteraars niet alleen genieten van de nieuwste en beste audio-apparatuur, maar ook van een aantrekkelijke prijs. Twee vliegen in één klap.

Een ander voordeel van deze inruilactie, is de duurzaamheid. Wij dragen zorg voor een goed en duurzaam hergebruik dan wel recycling van de ingeleverde producten. Uw audio-ervaring upgraden en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Bel, mail of kom gerust bij on langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe luidsprekers, versterkers, platenspelers of andere hifi-producten; Poulissen heeft alles wat u nodig heeft om het geluid naar een hoger niveau te tillen. U kunt in alle rust de sfeervolle belevingsproducten ervaren in één van de vele luisterruimtes. Perfect om de juiste geluidsapparatuur te testen. Onze specialisten staan voor u klaar met een professioneel advies.

Klaar voor een bezoek, mail of telefoontje?

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond

0475 335716
info@poulissen.nl

Poulissen Audio Video Center in Roermond