Naim 200-series


Poulissen Audio Video Center presenteert de nieuwste producten van Focal en Naim

Bent u geïnteresseerd in een geluidssysteem dat perfect integreert in uw leefruimte, een systeem dat jarenlang plezier geeft en up-to-date blijft met de laatste technologie? Kom dan op zaterdag 11 februari 2023 naar Poulissen.
 

Wat valt er te ontdekken?

Op zaterdag 11 februari 2023 zullen bij Poulissen tijdens een demo-dag de nieuwste producten van Focal en Naim worden geïntroduceerd, waaronder de Naim New Classic Series, de Focal hoofdtelefoons en de Focal Vestia Series. Deze producten zullen worden gedemonstreerd door de productspecialisten van Naim (Rowan Dernee) en Focal (Jan Lammers) zelf. Tevens kun je al je vragen kwijt over integratie met bestaande Naim systemen. U bent van harte welkom!

Naim New Classic serie
Naim New Classic Serie


Op deze dag kunt u vrijblijvend binnenlopen om de demonstraties van de nieuwe producten te ervaren. Tijdens de doorlopende introducties kunt u ook al uw vragen stellen aan de productspecialisten van Focal en Naim. Daarbij kunt u uiteraard ook ervaren hoe deze producten klinken met uw favoriete muziek.

Tijdens deze open-deur dag kunt u in diverse luisterruimtes diverse audio-oplossingen ontdekken van Focal en Naim. Naast de diverse systemen zijn er ook verschillende opstellingen voor liefhebbers van hoofdtelefoons.


Wanneer:
zaterdag 11 februari 2023 (10.00 uur – 17.00 uur)

Waar:
Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND


Maak je liever een individuele luisterafspraak? Bel hiervoor met Poulissen via +31(0)475-335716 of stuur een  e-mail naar info@poulissen.nl


Naim New Classic 200-series

U kunt de gloednieuwe 200-series ontdekken, bestaande uit drie componenten. De NSC222 is de nieuwe streamer-voorversterker, met een compleet nieuw ontwerp en uiterlijk. Met zijn gloednieuwe 5,5 inch kleurendisplay is alle informatie duidelijk af te lezen. De NSC222 is voorzien van de laatste high-res afspeelmogelijkheden en ondersteuning voor de meest gebruikte streamingdiensten. De nieuwe 200-series is trouwens ook bijzonder energiezuinig, met 0,5W energie-consumptie in stand-by.

Naim NSC 222
Naim NSC222


De eveneens nieuwe en bijbehorende NAP250 Eindversterker brengt 100 Britse Watts aan Klasse A/B over op de luidsprekers. Dit brengt uitstekende controle op elk geluidsniveau.

De nieuwe NPX300 voeding is een optionele upgrade voor de NSC222 en brengt de geluidskwaliteit op een nog hoger niveau, wij demonstreren het graag op de Focal Sopra 2 luidsprekers deze dag.


Focal Hoofdtelefoons

Op de begane grond kunt u de complete range aan FOCAL Hoofdtelefoons ontdekken. Uiteraard zal de nieuwe Bathys draadloze hoofdtelefoon ook te beluisteren zijn, wij vertellen u er graag alles over.

Focal Bathys


Daarnaast zijn er diverse opstelling met Naim Atom Headphone Editions. Deze streaming hoofdtelefoon versterker brengt een wereld aan muziek naar uw hoofdtelefoon. Kwaliteit gegarandeerd via de Klasse A hoofdtelefoonversterker en de diverse uitgangen zodat u altijd compatibel bent.

Wij hebben naast de Focal Bathys ook de nieuwe Focal Utopia alsmede de Focal Celestee, Stellia en Clear voor u klaar liggen.

Focal Utopia
Focal Utopia

 

Focal Vestia serie

Ontdek de nieuwe aantrekkelijk geprijsde Focal Vestia serie op de eerste verdieping. De nieuwe serie bestaat uit vijf modellen en is zowel in te zetten in een traditioneel stereo systeem of in een meerkanaals oplossing. Deze speakers combineren Focal-technologieën, zoals de Slatefiber-conus, gemaakt van gerecyclede koolstofvezels, en de ‘M’-vormige omgekeerde dome TAM-tweeter om de hoge tonen te verbeteren. De nieuwe serie begint bij een bedrag van 449 Euro per luidspreker.

Focal Vestia serie

Tijdens het evenement kunt u kennis maken met de Vestia N1, N2 en N3.

De Vestia N1 is een compacte boekenplank luidspreker en optioneel te krijgen met een prachtig gestileerde voet. Net als alle andere modellen is hij leverbaar in drie verschillende kleurstellingen.

Vestia N2 is een vloerstaande 3-weg bass-reflex luidspreker met compacte voet, waarbij het lijkt dat de luidspreker zweeft op de voet.

Heb je een wat grotere ruimte? Dan ben je beter af met de Vestia N3. Deze luidspreker is een slag groter en beter in staat om een grote kamer te vullen.

We combineren de Vestia luidsprekers met de alles-in-een UNITI modellen van NAIM.

Focal Vestia
Focal Vestia