Uniek event van introductie Accuphase MC-element en 1e vinylalbum van Hatfield's End Stonehenge "The Story So Far - May'99"

Hatfield’s End heeft de LP “Stonehenge, The Story So Far – May 99” aangekondigd. Deze LP is een vervolg op de reeds eerder uitgeven Stonehenge CD-reeks. Volgens Hatfield’s End is de nieuwe LP de “audiofiele standaard op vinyl”.

Accuphase is een zeer hoog aangeschreven Japans merk van audioapparatuur. Hatfield’s End heeft een samenwerking met Accuphase kunnen bewerkstelligen. Dit is absoluut bijzonder, gezien Accuphase al vele jaren garant staat voor absolute topkwaliteit in de hifiwereld.

Exclusief bij Poulissen Audio Video Center  zal op zaterdag 27 oktober vanaf 16.00 uur de release/ introductie plaatsvinden.

Tijdens deze officiële introductie wordt het 1e exemplaar overhandigd aan de directie van Accuphase, welke speciaal voor deze gelegenheid vanuit Japan naar Roermond zullen komen.

Bijzonder om te vermelden, van 17.00 tot 18.00 uur wordt aan de aanwezigen van het event de mogelijkheid geboden om samen met het brein achter Hatfield’s End - Stonehenge en/of met de directie van Accuphase op de foto te gaan. Deze foto’s worden genomen door Isabelle Hattink (verkozen als beste bruidsfotografe van de wereld).


Meer informatie / programma:

Introductie Accuphase nieuw MC-element AC-6 en 1e vinylalbum van Hatfield’s End Stonehenge The Story So Far- May ’99

Accuphase AC-6 MC-elementExclusief voor Poulissen Audio Video Center zal op zaterdag 27 oktober vanaf 16.00 uur de introductie plaatsvinden van 2 unieke top producten. Het Japanse Accuphase zal hun nieuwe MC-element de AC-6 introduceren. Het nieuwe element is de opvolger van de AC-5. De AC-6 is gemaakt van exclusieve materialen zoals titanium, een cantilever van borium en een magneet gemaakt van neodymium. Volgens Accuphase heeft de AC-6 superieure aftastingseigenschappen.

Introductie Hatfield's End op vinylDe introductie van het tweede product is de LP Stonehenge - The Story So Far May '99 . Deze LP zal tijdens de introductie worden weergeven door middel van het AC-6 MC-element en de hoogwaardige Transrotor Rodino draaitafel (* onderaan deze pagina meer informatie over de Rodino).

November 2000 werd het cd-album Stonehenge 4 “Echoes Of Ancient Mysteries” uitgebracht. Stonehenge 4 werd gepresenteerd als een Engelse productie, gecomponeerd en uitgevoerd door een groep die zich Hatfield’s End noemt. De mysterieuze band blijkt succes te hebben, 20 weken staan zij in de top 100 . Op internet circuleren de gekste geruchten. Syd Barett, de geniale gestoorde oprichter van Pink Floyd, zou deel uitmaken van het collectief.

Oktober 2005 wordt het mysterie onthuld bij de presentatie van Stonehenge 5 “Revealing the Myth”.  Achter de naam Hatfield’s End gaat de Bredase muzikant en Accuphase-importeur Paul Hattink schuil. Jarenlang heeft hij in zijn Furrier studio geschaafd aan zijn composities waarbij de sublieme geluidskwaliteit een belangrijk uitgangspunt was.

In 2007 werd de Stonehenge triologie vervolmaakt met Concerto de Stonehenge. Een muzikale reis vanuit Engeland naar Santiago de Compostella.

18 jaar na de sensationele 1e cd van Hatfield’s End zal op veler verzoek op 27 oktober 2018 het 1e vinylalbum uitkomen met daarop geremasterde nummers van de Stonehenge triologie maar ook het nieuwe nummer Bloodbrothers, refererend aan de vriendschap tussen Paul en medeproducer Andy Broeders. Het slotnummer is het ingetogen nummer “To Isabelle” van Paul’s soloalbum “No limits”. Dit nummer heeft Paul geschreven voor zijn talentvolle dochter Isabelle Hattink.

Isabelle is een beroemd fotografe en is in 2018 verkozen als beste bruidsfotografe van de wereld. Zij zal haar vader op deze dag vergezellen en de kopers van de lp vereeuwigen samen met de maker en de directie van Accuphase.

Locatie

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
E info@poulissen.nl

T +31475335716

 

Programma 27 oktober 2018

16.00 – 17.00

-Introductie unieke Stonehenge lp en Accuphase element

-Tijd voor Uw vragen

 

17.00 – 18.00

-Mogelijk tot aankoop van de lp Stonehenge The Story So Far- May ’99

-Kopers van de lp Stonehenge kunnen desgewenst op de foto met Paul Hattink, Andy Broeders of de directie van Accuphase.

 

Foto’s gemaakt door Isabelle Hattink


Releasedatum LP zaterdag 27 oktober 2018.
Bestel hier uw LP. De LP zal op dinsdag 30 oktober worden verzonden.

AccuphaseHiFine

 

 

 *Transrotor Rodino

Het Accuphase AC-6 element zal gemonteerd worden op een Transrotor Rondino Bianco FMD* platenspeler voorzien van een SME-V toonarm. De Rondino is één van de topmodellen van Transrotor die zich onderscheid d.m.v. het zogenaamde Free Magnetic Drive (*FMD) systeem. Hierbij wordt elk fysiek contact van de aandrijfmotor naar het draaiplateau vermeden. Het draaiplateau wordt in draaiende beweging gebracht en gehouden door middel van een magneetlager die zwevend boven het aandrijflager van de motor wordt geplaatst in een vrijstaand chassis. Resultaat….., wow & flutter waarden worden nagenoeg onmeetbaar!

 

Daarnaast zal er een Transrotor MC 8.2 Phono voorversterker worden gebruikt voor de versterking van het Accuphase MC element. Deze is volledig gebalanceerd uitgevoerd, waarbij de versterker en de voeding van de MC 8.2 allebei in een afzonderlijke behuizing zijn geplaatst.

Transrotor Rodino
Transrotor Rodino
Transrotor Rodino motor
Rodino motor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Phono 8.2 MC
Transrotor Phono 8.2 MC