W-1200

TEAC W-1200-B

Impressie

€ 449,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
W-1200

Dubbel Cassettedeck 
TEACIn navolging op de trotse erfenis van TEAC in het creëren van wereldklasse bandrecorders, een authentiek dubbel cassettedeck voor de moderne tijd ... 
De W-1200 is een dubbel cassettedeck met twee, eenrichtingscassette decks, mic mixing, een USB digitale uitvoer en andere veelzijdige opnamefuncties. De laatste tijd hebben cassettebandjes degenen gefascineerd die ze nog nooit hebben gebruikt, dankzij hun warme, duidelijk analoge geluid, om nog maar te zwijgen over het gemak van de opname en de mogelijkheid om 'mix-tapes' te maken. 
We wilden een cassettedeck maken met een uitstekend prestatieniveau met een interface die past in het digitale audiotijdperk. De W-1200 biedt niet alleen geluid dat dicht bij het origineel staat, maar ook een breed scala aan veelzijdige faciliteiten die karaoke zingen, het opnemen van conferentieminuten en zelfs het digitaal opnemen van analoge cassettes via een computer mogelijk maken. 
TEAC's jarenlange ervaring met het maken van opnameapparatuur spreekt voor zich in de W-1200, met name waar het om het ruisonderdrukkingssysteem gaat. Hiermee kunnen gebruikers oudere cassettebandjes afspelen die oorspronkelijk zijn opgenomen met Dolby B NR en ze correct horen. Bovendien kunt u met de toonhoogteregeling de afspeelsnelheid wijzigen tot wat als geschikt wordt beschouwd, terwijl de meegeleverde niveaumeters het afstemmen van opnameniveaus mogelijk maken. Er is een timer-REC / PLAY-functie voorzien voor gebruik met een audiotimer van een derde partij. 
Bovendien kan de W-1200 digitale audio leveren op CD-kwaliteit (tot 48 kHz / 16-bit PCM) naar een computer via een USB-kabel, waardoor digitale opslag van uw cassettebandbibliotheek mogelijk is. Nadat u ze op een computer hebt gedigitaliseerd, kunt u altijd en overal genieten van uw oude, op banden gebaseerde muziekbibliotheek via een netwerkspeler, DAP, smartphone of zelfs in uw auto.

 

Beknopte specificaties

Type Product Dubbel Cassette Deck
Afmetingen (B x H x D) 435 x 145 x 285.8 mm
Gewicht 4.6 kg
Garantie 2 jaar

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours