Superspike Standaard (Spike 2 / zelf plakkend)

In de verpakking: 3 SuperSpike 3 Viltjes 3 Plakkertjes Wat is Soundcare SuperSpike? De soundcare SuperSpike is een alles-in-een spikeontwerp vo...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 45,00

Omschrijving
Superspike Standaard (Spike 2 / zelf plakkend)

In de verpakking:
3 SuperSpike
3 Viltjes
3 Plakkertjes

Wat is Soundcare SuperSpike? De soundcare SuperSpike is een alles-in-een spikeontwerp voor hifi en homecinema producten. De unieke constructie van een SuperSpike elimineert het meest voorkomende probleem bij het gebruik van een conventionele spike: beschadiging van oppervlaktes. De constructie bestaat uit een spike van zeer hoge kwaliteit, uitgerust met een speciaal ontworpen basis, die samen in een behuizing zijn geïntegreerd. Dit stelt de gebruiker in staat apparatuur op SuperSpikes te verplaatsen zonder het oppervlak te krassen of anderszins te beschadigen.

Waarom zou ik soundcare superspikes gebruiken? Als het gewicht van een hifi apparaat of luidspreker wordt geconcentreerd op één klein gebied neemt het gewicht per vierkante centimeter enorm toe, zodat een beter contact wordt gemaakt met het oppervlak waarop de unit is geplaatst. Dit resulteert in een verbeterde afbeelding en een toename van de controle op het laag. Tevens reduceren spikes hinderlijke trillingen en voorkomen zij dat het laag doorloopt naar andere ruimtes. Een Soundcare SuperSpike die een gewicht draagt van 12,5 kilo produceert een plaatselijke druk van meer dan 6.200 kilo per vierkante centimeter.

Het ontwerp. De Soundcare SuperSpike is als volgt opgebouwd: 1 een verzorgde behuizing van ABS plastic (standaard) of polycarbonaat (high-end) , 2 een spike van eersteklas gehard staal, 3 een zinken huis die resonantie in de spike vermindert en de behuizing vastgrijpt indien de unit wordt verplaatst, 4 een zinken schijf en 5 een inleg van zachter staal. Een zelfplakkend stuk vilt van 1,25mm dikte en dubbelzijdig tape (3M milspec) voor de zelfplakkende versie en de SuperSpiked Feet. Een afsluitbout voor de schroefbare versie. Alle Soundcare SuperSpikes hebben een afgeronde tip (0,5mm) en staan in een verdieping met een platte bodem. Op deze manier wordt een zeer klein contactoppervlak verkregen in combinatie met enorme sterkte. Het draagvermogen van een spike is 400 kilo. Er wordt 10 jaar fabrieksgarantie op de Soundcare SuperSpikes gegeven.

Beknopte specificaties

Type product Spikes, zelfplakkend
Inhoud 3 stuks, viltjes en plakkertjes
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours