Sonetto II

€ 999,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Sonetto II

De Sonus faber II Monitorluidspreker is de grootste monitorluidspreker uit de volledig nieuw ontwikkelde Sonus faber Sonetto lijn van luidsprekers. Meerdere typische Sonus faber kenmerken keren terug in deze prachtige luidsprekers. De bekende luitvorm zoals gebruikt in de duurdere modellen zorgt voor het allerbeste afstraalgedrag en geeft de Sonus faber Sonetto lijn het typische uiterlijk van deze high end luidsprekerfabrikant.

Sonus faber Sonetto II Monitorluidspreker: Italiaanse poëzie verpakt in prachtig hout en leer
De naam Sonetto verwijst naar Italiaanse Poëzie die teruggaat tot in de oudheid. De naam betekende oorspronkelijk "geluid" en "melodie", en al deze dingen gecombineerd is waar de nieuwe lijn voor staat: emotie, muzikaliteit en poëzie verpakt in prachtige handgemaakte Italiaanse kunstwerken.

SONETTO II

De Sonus faber Sonetto II Monitorluidspreker heeft de uiterlijke kenmerken die ook terug te vinden zijn in de duurdere lijnen zoals Olympica en Homage Tradition. De bovenkant van de luidsprekers is afgewerkt met prachtig leer met daarin verwerkt het iconische Sonus faber logo.

SONETTO II

Een allesomvattende lijn van luidsprekers
De Sonus faber Sonetto II Monitorluidspreker is op vele manier te gebruiken. Het is een volwaardige luidspreker die te gebruiken is als hoofdluidspreker in een stereo omgeving of als 5.1 of 7.1 luidspreker in een thuisbioscoopopstelling. Dat kan met meerdere Sonetto II modellen of gecombineerd met de vloerstaande modellen Sonetto III, Sonetto V of het topmodel de Sonetto VIII.

Exclusief optionele stand a € 225,- per stuk

Beknopte specificaties

Type product Luidspreker
Garantie 5 Jaar
Hoogte (cm) 37
Breedte (cm) 25
Diepte (cm) 33.4
Frequentiebereik 42 - 25.000 Hz
Gevoeligheid 87 dB
Type speaker 2 Weg, Bassreflex
Impedantie 4 Ohm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours