Ray

Het gaat allemaal om balans Geniet van stereogeluid dat precies goed is. De speciaal ontworpen akoestiek harmoniseert nauwkeurig de hoge en middenf...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 299,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
Ray

Het gaat allemaal om balans

Geniet van stereogeluid dat precies goed is. De speciaal ontworpen akoestiek harmoniseert nauwkeurig de hoge en middenfrequenties, terwijl anti-vervormingstechnologie perfect gewogen bass produceert.

Ray in de woonkamer

Kraakheldere dialogen

Mis geen woord. Ray is gefinetuned door prijswinnende geluidsengineers uit de filmwereld en zorgt ervoor dat je het verhaal altijd kunt volgen.

Nog meer drama

Krijg het gevoel dat je er middenin zit. Gesplitste golfgeleiders projecteren het geluid van muur tot muur en de geavanceerde processor positioneert geluidselementen nauwkeurig in de kamer.

Ray in de woonkamer

 

Perfect afgestemd

Trueplay tuning-technologie past het geluid aan voor de unieke akoestiek van je kamer zodat je content altijd klinkt zoals het hoort.

 

Ray in een tv-meubel

Past perfect

Of je hem nu op je meubel zet of hem aan de muur monteert: de naar voren gerichte speakers minimaliseren interferentie van nabijgelegen oppervlakken. Zelfs als je hem in je tv-meubel plaatst.

Ray bevestigd aan de muur in woonkamer

Ontworpen om niet op te vallen

Het compacte design gaat op in je ruimte en trekt de aandacht niet weg van je scherm of interieur.

Probleemloze installatie

Van unboxing naar ongelofelijk geluid in een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, sluit je tv aan en open de Sonos-app. De app doet het meeste werk voor je.

Back of Ray White plugging cord

 

Persoon die Ray gebruikt

Werkt met je tv

Sluit Ray aan op vrijwel elke tv met optische uitgang, en gebruik je huidige afstandsbediening om het geluid te regelen. Maak verbinding met je pc voor een next-level gaminginstallatie.

Tv of pc moeten een optische uitgang hebben.

Stream je favorieten vanaf je favorieten

Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek, radio, podcasts en luisterboeken vanaf al je diensten afspelen via wifi met de Sonos-app, Apple AirPlay 2 of Spotify Connect.

 

Logo's van streamingdiensten

 

 

Ray met tv in een slaapkamer

Personaliseer je home cinema-beleving met de Sonos-app

Schakel Spraakversterking in om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de muziek aanzwelt. Zet Nachtmodus aan om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken als je niemand in huis wilt storen.

Draadloos

Voeg twee achterspeakers toe voor draadloze surround sound zodat je nog intenser kunt genieten van gamedagen, filmavonden, muziek en meer.

Surroundset met Ray in een helder verlichte woonkamer

Sonos-app op iPhone

Luister hier, daar en overal

Speel af op jouw manier met speakers in elke kamer. Geniet van tv in de woonkamer terwijl je muziek streamt in de slaapkamer, of groepeer je systeem zodat je overal in huis kunt luisteren.

Specificaties

Afmetingen: Hoogte: 71 mm, Breedte: 559 mm, Diepte: 95 mm

Gewicht: 1,95 kg

Kleuren: Zwart, Wit

Afwerking: Mat

Bevestiging: M5-montagepunt met metrische schroefdraad (niet meegeleverd)

 

 

Beknopte specificaties

Type product Speaker
Specificaties Zie onderaan artikel
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours