One

The Smart Speaker for Music Lovers The new Sonos One with future-ready voice control Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult...

Lees meer

€ 229,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
One

The Smart Speaker for Music Lovers
The new Sonos One with future-ready voice control

 • Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult, uit een speaker met stembediening.
 • Stembediening voor Sonos wordt in jouw land nog niet ondersteund. Sonos werkt samen met serviceproviders om stembediening in de toekomst mogelijk te maken.
 • Naadloos, egaal matzwart of matwit design, met een duurzame metalen grille. Past in elk interieur.
 • Draadloze verbinding met andere speakers in je Sonos Home Sound System om muziek door je hele huis te streamen.
 • Eenvoudige touchbediening. Ideaal als je je smartphone niet bij de hand hebt.
 • Vochtbestendig. Perfect voor de badkamer of tuin.

 

Sonos Control

Bewezen design
Voortbouwend op het compacte maar complete ontwerp van de PLAY:1 wordt Sonos One ondersteund door twee D-klasse versterkers en op maat gemaakte drivers die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke akoestische architectuur van deze speaker.

 

 

Sonos muziek in elke kamer

Muziek in elke kamer
Sonos One kan draadloos verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers, dus je kunt je Home Sound System uitbreiden wanneer jij daar klaar voor bent.

 

Superieur geluid
Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult via een smart speaker met stembediening, die klaar is voor de toekomst.

 

Meer met twee
Koppel twee Sonos One speakers in dezelfde kamer voor stereogeluid en voeg SUB toe voor een vol basgeluid. Of koppel hem met de PLAYBAR of PLAYBASE van je tv voor sensationeel home-cinema surround-sound.

 

Sonos kun je in de toekomst met je stem bedienen
Met Sonos One kun je straks muziek starten en bedienen met je stem. Gebruik je stem en de Sonos-app om al je muziek af te spelen en op één plek te beheren: Spotify, Pandora, Apple Music, radio, podcasts en nog veel meer. (Stembediening voor Sonos wordt in jouw land nog niet ondersteund. Zodra stembediening in jouw regio beschikbaar is, zal Sonos deze functie aanbieden.)

Beknopte specificaties

Type product SONOS multiroomluidpreker
WiFi, niet Bluetooth Werkt op je thuisnetwerk met iedere 802.11 b/g, 2.4 Ghz-router. Zodat je ongestoord draadloos kunt streamen.
Ethernetpoort Eén 10/100-Mbps ethernetpoort. Hapert je WiFi? Koppel je speaker dan direct aan de router om je Sonos te bedienen. Gebruik je BOOST? Pak dan de ethernetpoort om niet-draadloze apparaten met het internet te verbinden.
Volledige privacy Een brandende led-indicator zorgt ervoor dat je altijd weet of de microfoon van je speaker actief is.
Inhoud van de verpakking Sonos One, stroomkabel, platte ethernetkabel, Sonos One snelstartgids en juridische informatie en garantievoorwaarden.
Afmetingen: H x B x D 161,45 x 119,7 x 119,7 millimeter
Gewicht 1,85 kilogram
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
 • iDEAL
 • Visa / Mastercard
 • Bancontact / Mister Cash
 • Betalen in winkel
 • Bank overschrijving
 • Rembours