Sonos Roam: slim, draagbaar en vooral multifunctioneel

Sonos Roam

De Sonos Roam: slim, draagbaar, multifunctioneel en vooral ultra nieuw

Bent u al bekend met de nieuwste slimme luidspreker van Sonos ? Nog niet? Dan ontdekt u hier alles over de spiksplinternieuwe Roam die de gekende audiofabrikant recent vol trots introduceerde. Bij het concept van de Roam draait alles ongetwijfeld rond een ‘stevig’ geluid, draagbaarheid en multifunctionaliteit. Benieuwd naar de verdere details?

Sonos RoamDeze nieuwste telg is een compacte en draagbare ‘slimme’ speaker waarmee u in de mogelijk bent om de Sonos-beleving  overal mee naartoe te nemen. Geniet intens van uw favoriete muziek tijdens een gezellige picknick, een lange autorit, een heuse fietstocht, … Waar u ook luistert, Sonos garandeert puur muziekgenot.

De Sonos Roam is voorzien van zowel wifi als bluetooth. Bent u thuis? Dan maakt de Roam onmiddellijk verbinding met uw wifi-netwerk. Gaat u de deur uit? Dan wordt er automatisch overgeschakeld naar bluetooth. Slim gezien van Sonos. Een naadloze integratie? Check!

Dit model is naar eigen zeggen de ‘slimste’ en meest veelzijdige speaker uit hun portfolio die daarnaast ook nog eens ongelofelijk klinkt. Zeker als u kijkt naar het formaat. U heeft de mogelijkheid om de Roam verticaal of horizontaal neer te zetten. Zo past ie bijvoorbeeld in elke tas of zelfs het kleinste hoekje van uw huis.

Met de lancering van Roam wil Sonos wereldwijd nieuwe muziekliefhebbers de gelegenheid geven om een begin te maken met een Sonos-systeem.

De Roam is het een ideale instapmodel van Sonos. Hebt u wel al leuke belevingsproducten van Sonos in huis? Dan is de Roam misschien een te overwegen aanvulling om uw geliefkoosde muziek te laten weerklinken, ongeacht waar u ook bent.

Binnenkort bij ons in de winkel te bekijken en te beluisteren.

 

Sonos Roam key features