Bonn N8

Bonn N8

Impressie

€ 449,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Bonn N8

De Silent Angel Bonn N8 is een audiofiele switch. Tegenwoordig zijn bijna alle hifiapparaten draadloos verbonden met het internet. Het internet is dan het medium voor het transferteren van audiobestanden. Sommige apparaten gebruiken in plaats van een draadloze verbinding power of ethernet (via een internetkabel). Met een dergelijke fysieke verbinding gaat normaal de audiokwaliteit omlaag.

 

Thunder Data, de fabrikant van Silent Angel, heeft verschillende tests geanalyseerd, maar kwam telkens tot de conclusie dat power en ethernet kabels de kwaliteit van het geluid van dure hifiapparaten beïnvloed. Thunder data kwam derhalve met een oplossing: de Silent Angel Bonn N8.

 

Verschillen Silent Angel Bonn N8 ten opzichte van gewone switches

De Bonn N8 maakt gebruik van door Thunder Data ontwikkelde TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) met een nauwkeurigheid van 0.1ppm. In vergelijking met een reguliere is deze veel nauwkeuriger.

 

De Silent Angel heeft in vergelijking tot een andere switch een hogere ruisonderdrukking. De N8 heeft zowel voor het stroomcircuit als het klokcircuit twee separate circuits om ruis te onderdrukken. Dit reduceert de ruis voor de stroom met -17db en voor de klok tot -20db. De Bonn N8 onderdrukt tevens ruis tussen apparaten die aangesloten zijn op de switch.

Beknopte specificaties

Type product Audiofiele switch
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours