AMBEO Soundbar MAX

Gedurende de hele maand juniheeft Sennheiser een bundelkorting op de Sennheiser AMBEO Soundbar MAX + Sennheiser AMBEO Sub voor €2699,-.Neem contact me...

Lees meer

Binnen 1 werkdag gratis bij u thuisbezorgd!


€ 2.499,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
AMBEO Soundbar MAX

Gedurende de hele maand juni heeft Sennheiser een bundelkorting op de Sennheiser AMBEO Soundbar MAX + Sennheiser AMBEO Sub voor €2699,-. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor meer informatie.

Luister… de toekomst van de thuisbioscoop komt uit een knappe soundbar
Gebruik makend van de kracht van een thuisbioscoopsysteem met meervoudige luidsprekers in één slank en geavanceerd toestel, garandeert de AMBEO Soundbar je een 3D-audiosensatie zoals je nooit eerder ervaren hebt.

Een onvoorstelbaar meeslepende 3D-sound
Maar liefst 13 geavanceerde drivers zitten achter de 5.1.4-klankervaring die de AMBEO Soundbar je garandeert, terwijl hij ook nog eens een extreem lage 30 Hz-basklank produceert zonder daar een bijkomende subwoofer voor nodig te hebben. Dankzij de geavanceerde ruimtekalibratie weet het systeem je onder te dompelen in een klankbad van studiokwaliteit. Dat is aangepast aan de configuratie van je woonkamer en garandeert je zo een onvergetelijke 3D-ervaring.

3D ervaring

Een audio-ervaring van studiokwaliteit
De AMBEO Soundbar is ontworpen om realistischere hoge en lage tonen, meer dimensie en genuanceerdere details voort te brengen dan je ooit voor mogelijk hield. Dankzij de ingebouwde equalizer en drie specifieke AMBEO 3D technologiemodi krijg je van de AMBEO Soundbar een luisterervaring op maat, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren.

 

Je voelt het. Je kunt niet anders dan het voelen.
Uitgerust met vijf specifieke high-fidelity tweeters met een klankoutput van studiokwaliteit, zes langeslagwoofers die een extreem laag basgeluid van 30 Hz voortbrengen en middentonen die met adembenemende precisie worden weergegeven. De AMBEO Soundbar bezorgt je via je thuisinstallatie een ongeëvenaarde 3D-klankervaring.

 

 

3D-geluid, met de kracht van virtualisering
Sennheiser AMBEO lifestyle fotoDoor de kenmerken van de ruimte en de weerkaatsende oppervlakken op te nemen en gebruik makende van de recentste, samen met Fraunhofer ontwikkelde virtualiseringstechnologie, weet de AMBEO Soundbar zijn geluid volledig te laten versmelten met de akoestiek van de omgeving. Het resultaat is een heuse 3D-klankervaring. De 13 onafhankelijke drivers en de AMBEO-technologie werken als virtuele luidsprekers in een surround klankinstallatie, met jou in het middelpunt van de actie.

 

Alles in-één
De AMBEO Soundbar garandeert je een overtuigend immersieve klankervaring in stijl. De afwerking in geborsteld aluminium en de minimalistische details bieden een waardig alternatief voor wie in één prachtige soundbar design én prestaties verenigd wil zien. Nooit eerder bleek één Soundbar in staat om zulke diepe bassen voor te brengen, zoals ze tot nog toe enkel met een externe subwoofer mogelijk waren.

 

Geen compromissen
Naast compatibiliteit met Dolby Atmos, DTS:X en MPEG-H kan de Upmix-technologie in de AMBEO Soundbar stereo of 5.1-audio opwerken tot een 3D-klankervaring. En ondersteuning voor de recentste HDMI-standaarden eARC en Dolby Vision, compatibiliteit met 4 K-doorvoer en de ingebouwde Bluetooth en Chromecast garanderen een vlotte verbinding met je favoriete kwaliteitsentertainment.

 

Naadloze bedieningsmogelijkheden
Sennheiser AMBEO AppMet de Smart Control App stem je de geluidsinstellingen af op je persoonlijke smaak. Dat de AMBEO Soundbar ook compatibel is met smartphones onder iOS of Android maakt de hele ervaring wel bijzonder naadloos.

 

Sennheiser AMBEO-programma: een alomvattende, immersieve klankervaring
Alles wat je in de echte wereld hoort is immersief. Met AMBEO levert Sennheiser een integrale 3D-audiotechnologie af, met oplossingen die je een zo natuurlijk en meeslepend mogelijke klankervaring laten ervaren, via toepassingen zoals Home Audio 3D, 3D Sound Recording and Mixing, VR/XR en Exhibitions. AMBEO maakt zich sterk de luisteraar in staat te stellen ongehoorde klankperspectieven en een nieuwe klankrealiteit tot stand te brengen.

Met audio-oplossingen die het echte leven registreren en versterken (AMBEO VR Mic en AMBEO Smart Headset) reikt AMBEO content creators de unieke tools aan waarmee ze een impact kunnen hebben op hun publiek. Voor luisteraars die smachten naar adembenemende emoties, toveren de AMBEO-demonstraties (Pink Floyd Exhibition, e.a.) en de AMBEO Soundbar ieder moment om in een bovennatuurlijke klankervaring.

Beknopte specificaties

Type product AMBEO soundbar
Aantal kanalen 5.1.4
Speakertype 6 x 4" langeslagwoofer, cellulose sandwichconus
5 x 1" tweeter, aluminium koepeltweeter
2 x 3,5" breedbandluidspreker (opwaarts)
Gewicht ongeveer 18,5 kg
Afmetingen ongeveer 126,5 x 13,5 x 17,1 cm incl. voetjes / ongeveer 126,5 x 12,5 x 17,1 cm, zonder voetjes
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours