RB-1552mkII

Rotel RB-1552mkII zwart

Impressie

€ 969,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
RB-1552mkII

De Rotel RB-1552 MKII is een krachtige klasse-A/B stereo eindversterker met het indrukwekkende vermogen van 120 Watt per kanaal bij 8 ohm. Het laat de veeleisende muziek luisteraar van zeer complexe muzikale passages elke fijnste detail horen. Rotel Balanced Design Concept zorgt ervoor dat elk apparaat is ontwikkeld met veel aandacht voor detail. Elk aspect van het ontwerp wordt afgewogen zodat uiteindelijk de hoogste audiofiele weergave wordt bereikt.

De basis hiervan wordt gelegd door eersteklas componenten van de ultra stabiele voeding met een ruim bemeten ringkerntransformator en geselecteerde, bipolaire power transistors met een hoge stroom capaciteit. Het circuit is geoptimaliseerd in gedetails totdat het akoestische resultaten optimaal zijn. De Rotel RB-1552 MKII heeft 2 aparte kanalen in de stuurtrap; hun structuur maakt dat het twee afzonderlijke mono blokken zijn als het ware.

De Slit-Foil filter condensatoren door de Britse fabrikant BHC bieden een nog krachtigere weergave dankzij de zeer lage ontlading tijd vam de condensatoren, wat resulteert in dynamische en rijke muzikale impulsen. A

ls ingangen zijn optioneel gebalanceerde XLR en ongebalanceerde RCA-aansluitingen. De stereo eindversterker RB-1552 MkII blijft de langdurige, nu bijna vijf decennia van de traditie, want het is een uitstekende Rotel versterker met een eersteklas audioprestaties tegen een betaalbare prijs. 

Rotel lifestylefoto

Beknopte specificaties

Type Product Eindversterker
Versterker Vermogen 2 x 120 Watt
Frequentie bereik 4 Hz - 100 kHz
Ingang(en) 2 ch cinch en XLR
Uitgang(en) 4 x speaker
Afmetingen (B x H x D) 431 x 144 x 340 mm
Gewicht 14.3 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours