Rotel introduceert Michi

Rotel MICHI

Met trots introduceert Rotel de nieuwe hoogwaardige Michi producten, die instaan voor audioprestaties van een ongekend hoog niveau. De nieuwe Michi-modellen, waaronder de P5 voorversterker, S5 stereoversterker en M8 monoblok-versterker, bouwen voort op de kracht, historie en het erfgoed van Rotel en onderscheiden zich door een revolutionaire designarchitectuur.

Onze verwachting van de nieuwe Rotel Michi is erg hoog.  

Michi P5 voorversterker
De Michi P5 voorversterker levert het summum aan geluidsweergave met een volledig pakket aan broningangen. Door de zorgvuldig ontworpen schakelingen, kritisch geselecteerde componenten en meer dan 3 jaar aan ontwikkeling voldoet de P5 aan de hoogste normen en mag deze voorversterker met trots het Michi-logo dragen.

Adviesprijs: 3.499,- EUR
Kleur: Zwart
Per direct leverbaar
 

Michi S5 stereoversterker
De Michi S5 stereoversterker combineert 500 watt per kanaal bij 8 ohm met de beste geluidsprestaties in zijn klasse. Het design met een dubbel monoblock omvat twee, oversized, in eigen beheer geproduceerde ringkerntransformatoren voor uitzonderlijk energiek laag, zonder concessies te doen aan gedetailleerde controle en precisie, verpakt in een elegant ontwerp. 

Retail adviesprijs: 5.999,- EUR
Kleur: Zwart
Per direct leverbaar

Michi M8 monoblok-versterker
De compromisloze Michi M8 monoblock klasse AB-versterker levert 1080 watt bij 8 ohm en maar liefst 1800 watt bij 4 ohm.  De architectuur garandeert een soepele, nauwkeurige en relaxte afgifte van het geluid aan zelfs de meest veeleisende luidsprekers, met behoud van kritische energie, ritme en timing.

Retail adviesprijs: 5.999,- EUR
Kleur: Zwart
Per direct leverbaar


Mocht u vragen hebben over de Rotel Michi serie, dan horen wij die graag.

Bijlage(n)