FONO MINI A2D

De nieuwste versie van de meermaals bekroonde Fono Mini A2D is nu verkrijgbaar. Dit is hetzelfde meerdere bekroonde product in een nieuwe bijgewerkte ...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 139,00

Omschrijving
FONO MINI A2D

De nieuwste versie van de meermaals bekroonde Fono Mini A2D is nu verkrijgbaar. Dit is hetzelfde meerdere bekroonde product in een nieuwe bijgewerkte gerestylede behuizing om het in overeenstemming te brengen met de rest van de Rega-reeks.

De Rega Fono Mini A2D is een hoogwaardige phono-voorversterker voor gebruik met elke magneetkaart met bewegende magneet. Met de toevoeging van USB-interface kunt u eenvoudig vinyl overbrengen naar uw pc. De Fono Mini A2D is ontworpen om het signaal van een bewegende magneetcartridge te versterken tot een geschikt niveau voor alle lijnniveau-ingangen van een audioversterker. De nieuwe Fono Mini A2D heeft een behuizing van geëxtrudeerd aluminium en zeer gebruiksvriendelijke voor- en achterpanelen, waardoor deze phonoversterker een zeer eenvoudig product is om te gebruiken.

De Fono Mini A2D-versterker biedt uitzonderlijke prestaties en een ongelooflijke prijs / kwaliteitsverhouding en belooft een waardevolle aanvulling te zijn op elke hifi-installatie.

 

Beknopte specificaties

Type product Phono voorversterker MM & MC
Input sensitivity 5mV for 500mV output
Input loading 47k +100pF
Maximum input level 70mV @ 1kHz
Output Impedance 100 Ohms
Signal to noise ratio 78dBA ref 5mV
Power requirements 24VAC 85mA
Input for full scale digital output 7.5mV
Dimensions W 102mm x D 125mm x H 30mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours