PA-one

Quad PA-one

Impressie

€ 1.899,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
PA-one

quadDe QUAD PA-One is een zeer veelzijdige, gebruiksvriendelijke hoofdtelefoon en voorversterker. Het combineert klassieke quad-buizen topologie met een moderne selectie van digitale in- en uitgangen voor lage en hoge impedantie koptelefoons. Met de klassieke QUAD-styling en een levensechte geluidskwaliteit is de PA-One perfect om persoonlijk van muziek te genieten via je laptop, maar ook als een integrale voorversterker in een groter hifi-systeem.

Het landschap van hoe we consumeren en naar muziek luisteren is radicaal veranderd. Over-ear-koptelefoons hebben een enorme populariteitstoename gekregen en dat komt simpelweg omdat... - ze beter klinken dan ooit. Met over-ear hoofdtelefoons is groter beter. Grotere drivers, grotere hoofdband, meer detail, een bredere frequentierespons en all-round betere prestaties - je kunt eindelijk genieten van een high-end hi-fi geluid in een volledig persoonlijke ervaring. Er is echter een zwakke schakel. De apparaten waarmee we onze digitale muziekcollecties genieten, kunnen niet op dezelfde hoge standaard presteren. Terwijl ultradunne laptops en supersnelle computers een meer dan geschikte host zijn voor online streamingdiensten, zijn hun hoofdtelefooningangen helaas niet even groot ...

quad... De Quad PA-One is echter toegewijd aan het bereiken van de best mogelijke geluidskwaliteit van elke koptelefoon die erop is aangesloten. Een hele reeks aansluitingen, zowel analoog als digitaal. Met een knipoog naar de styling en topologie van Peter Walker van zijn originele buizenversterking en superieure kwaliteit, van esthetiek tot audio, is hij een werkelijk voortreffelijke versterker. Het geluid is vol leven, maar zonder de ongewenste kleuring die velen van dergelijke versterkers zouden verwachten. Het echte erfgoed van Quad is bewaard gebleven met alle functies om te genieten van moderne audiomedia.

Quad-ingenieurs vertrouwden op buizen technologie voor ons handelsmerkgeluid. Verwijzend naar de hoge standaarden die door de Quad II, buizen versterker als maatstaf zijn gesteld, weten we zeker dat u kunt genieten van een niveau van audioweergave dat we consequent hebben geleverd sinds 1936, dit keer verpakt in een persoonlijke hifi-ervaring. Zorgvuldig geselecteerde hi-fi versterkingsbuizen; 2 × 6SL7, 2 × 6SN7, 1 × EZ81, laat de PA-One de nieuwste technologie leveren in perfecte harmonie met traditionele hi-fi. Traditiegetrouw wordt het voorpaneel gedomineerd door een groot volume en balansregeling, terwijl ingangsselectie en impedantiemodusregelingen in overeenstemming zijn met de rest van ons assortiment voor een perfecte match. De buizen en elektronica zijn ondergebracht in een Lancaster Gray-stalen chassis dat compact genoeg is voor een stand-alone, ruimtebesparende installatie, terwijl het ook een integraal onderdeel kan zijn van een high-end, grootschalig systeem.

Er is een verbazingwekkend grote verscheidenheid aan digitale en analoge bronnen beschikbaar. Evenwichtig, RCA, coaxiaal, optisch en USB, maakt het gemakkelijk om naar muziek te luisteren zonder na te denken over het decoderen van verschillende formaten. Eenvoudig en effectief. Bovendien maken modi met lage impedantie en hoge impedantie verbinding mogelijk met een overvloed aan moderne, populaire hoofdtelefoons. Met de toegenomen populariteit van computers als bron, kunt u met de PA-One USB DAC genieten van het luisteren naar digitale muziekbronnen vanaf een computer of laptop (Windows of Mac) via een USB-verbinding. De PA-One voldoet aan USB 1.1 en 2.0 en ondersteunt samplingfrequenties van 35 kHz tot 192 kHz, een echte traktatie voor elke hifi-liefhebber. Met speciale vergulde RCA-uitgangen is de PA-One een eigen voorversterker en kan deze ook worden geïntegreerd in een deel van een groter hifi-systeem.

Specifications

Input Impedance 50k Ω
Output Power 500mW at 32 Ω
Output Impedance 32 Ω - 300 Ω
Impedance Modes High / Low
Input Sensitivity 300mV (500mW at 32 Ω)
Frequency Response 15Hz - 30Hz (+0.5dB, 0.5dB)
Distortion 0.5% at 1kHz
Channel Balance +0.5% at 1 kHz
S/N Ration (ref. 500mW) 105dB (IHF-A)
Inputs 2 x Balanced XLR, RCA Phono, Coaxial, Optical & USB
Outputs 2 x 6.3mm Jack headphone socket, RCA Phono
Digital Resolution 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176kHz, 192kHz
Valves 2 x 66SL7, 2 x 6SN7, 1 x EZ81
Size (W x D x H) 180mm x 284.5mm x 163.5mm
Net Weight 7.5kg

Beknopte specificaties

Type Product Hoofdtelefoon Versterker
Uitgang 2 x 6.3mm Jack headphone socket; RCA Phono
Uitgang Impedantie 32 Ω - 300 Ω
Ingang(en) 2 x Balanced XLR, RCA Phono, Coaxial, Optical & USB
Afmetingen (B x D x H) 180mm x 284.5mm x 163.5mm
Gewicht 7.5kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours