Poulissen, de Sonos inbouw specialist van Limburg

Poulissen Audio Video Center, de Sonos inbouw specialist van Limburg

Sonos heeft Poulissen Audio Video Center geselecteerd voor de exclusieve verkoop en installatie van Sonos custom install producten voor de regio Limburg. Dit betekent dat u bij Poulissen Audio Video Center aan het juiste adres bent voor de nieuwe Sonos Architectural series.

Deze serie bestaat uit vier nieuwe producten.

  • Sonos AMP: de veelzijdige versterker voor uw hele entertainment systeem.
  • In-ceiling speakers: met de inbouwspeakers, ontwikkeld door Sonance, voor geluid dat je omringt.
  • In-wall speakers: met de inbouwspeakers, ontwikkeld door Sonance, luister je gericht.
  • Outdoor speakers: met weerbestendige speakers, ontwikkeld door Sonance, voor luisteren buitenhuis.

Sonos AMP

De compleet vernieuwde Sonos Amp is voorzien van 2x 125W(8 ohm) klasse D versterker modules. Hiermee is de nieuwe AMP in staat om veel verschillende luidsprekers aan te sturen. Zowel zichtbare boekenplank of vloerstaande luidsprekers maar ook onzichtbare inbouw luidsprekers.

De Sonos AMP is voorzien van verschillende aansluitingen, waaronder de HDMI ARC aansluiting deze AMP maakt hem uitermate geschikt voor verbetering van het TV geluid. Daarnaast is er de mogelijkheid om met de Sonos AMP een Sonos surroundsysteem te maken. Op de lijningang van de Sonos AMP kan indien gewenst een cd-speler of platenspeler aangesloten worden.

Door het speciale ontwerp van de Sonos AMP kan hij goed zijn warmte afvoeren en is hij ook geschikt voor plaatsing in een technische ruimte of 19”rack systeem.

De Sonos AMP kan bediend worden door middel van de Sonos app. Aanpassingen van volume, vorige/volgend nummer en play/pauze zijn ook mogelijk aan de voorzijde van het apparaat met touch bediening. Installatie gaat eenvoudig in een aantal stappen en het geluid kan worden geoptimaliseerd met Sonos Trueplay™ indien er gebruik wordt gemaakt van luidsprekers uit de Sonos architectural series.

Sonos in-ceiling speakers

De Sonos in-ceiling speakers die zijn ontwikkeld door Sonance, vullen uw ruimte met een kristal helder en verfijnd geluid. De luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld om ingebouwd te worden in het plafond. Voor de volledige Sonos ervaring sluit u de bekabelde luidsprekers aan op de Sonos AMP. Voor de beste geluidservaring kunt u het systeem ook nog optimaliseren met de Sonos Trueplay™ tuning.

De luidsprekers worden geleverd met speciaal ontworpen grilles welke kunnen worden overschilderd in de zelfde kleur als uw plafond. De luidsprekers worden standaard geleverd met ronde grilles maar zijn optioneel te vervangen voor een vierkante grille.

Sonos in-wall speakers

De Sonos in-wall speakers die zijn ontwikkeld door Sonance, geven u een optimale tv of muziek ervaring met een krachtig en helder geluid. De luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld om in te bouwen in uw wand. Door de luidsprekers bekabeld aan te sluiten op de Sonos AMP krijgt u de volledige Sonos beleving. In deze combinatie hebt u de mogelijkheid om met Sonos Trueplay™ het systeem te tunen voor de beste geluidservaring. De in-wall speakers kunnen met de Sonos AMP ook perfect gecombineerd worden met andere Sonos luidsprekers om zo een Sonos surround systeem de creëren.

De luidsprekers worden geleverd met rechthoekige grilles welke kunnen worden overgeschilderd in de zelfde kleur als de wand waarin ze geplaatst worden.

Sonos outdoor speakers

De Sonos outdoor speakers die zijn ontwikkeld door Sonance, zijn speciaal voor buiten. Met deze luidsprekers geniet u van overweldigend geluid in uw tuin, op uw terras of balkon.

De speakers zijn weerbestendig dus ideaal voor buiten. De speakers zijn zo ontwikkeld en gebouwd dat ze vocht, water, zout spatwater, warmte, uv-straling en vrieskou kunnen weerstaan.

Door de Sonos outdoor speakers te koppelen aan de Sonos AMP kunt u niet alleen binnen maar ook buiten genieten van uw Sonos systeem voor de optimale Sonos-beleving.

Prijzen

Sonos AMP € 699,-
In-ceiling speakers (set) € 699,-
In-wall speakers (set) € 699,-
Outdoor speakers (set) € 899,-

Alle nieuwe producten uit de Sonos Architectural series zijn te beluisteren in onze speciaal ingerichte custom install studio. U bent van harte welkom.