Optimaal beeld & geluid integreren in uw nieuwe woning of tijdens verbouwing

Advies inwall speakers


Optimaal beeld & geluid integreren in uw nieuwe woning of tijdens verbouwing

Wanneer u gaat bouwen of gaat verbouwen heeft u de perfecte gelegenheid om uw audio en video apparatuur te integreren in uw woning.

Laat u daarom tijdig informeren welke mogelijkheden er zijn en wacht niet tot het laatste moment. Bij Poulissen hebben we meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied.

 

Kom tijdig naar onze winkel (in het begin van het bouw of verbouwproces) en laat u eens rondleiden door onze adviseurs. Er zijn tal van mogelijkheden! Wanneer deze ook op de juiste manier geïntegreerd worden in uw woning, spreekt men bijna van een onzichtbare installatie.

Luidsprekers geïntegreerd in het stucwerk
Luidsprekers geïntegreerd in het stucwerk

 

Buitenluidsprekers
Waterdichte buitenluidsprekers gemonteerd in tuinborder

Er is keuze uit zeer veel apparatuur in diverse prijsklassen. Wij leggen een multiroom systeem aan afgestemd op uw persoonlijke wensen. Eerst worden de plaatsen van de luidsprekers afgestemd, hier heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen inbouwluidsprekers in wand of plafond, opbouwluidsprekers, waterdichte luidsprekers voor een terras, natte ruimtes zoals een binnenzwembad, sauna,  jacuzzi en dergelijke meer. Het is zelf mogelijk om luidsprekers onzichtbaar te plaatsen achter uw stucwerk.

 

Daarna doen we hetzelfde met de TV’s en delen we de technische ruimte in. Ook deze wordt door onze vakmensen keurig opgeleverd en netjes achtergelaten.

 

Perfecte resultaat voor naadloze integratie
TV gemonteerd in maatwerkinterieur

Indien alle keuzes gemaakt zijn, maken wij bij opdracht een compleet leidingschema voor uw aannemer en E-installateur. Dit wordt door de betreffende adviseur van Poulissen met uw partij doorgenomen en besproken. Tijdens de bouw of verbouwperiode is er regelmatig contact en ontzorgen wij door op de bouw / verbouwplaats het leidingwerk af te tekenen en af te stemmen. We letten hierbij op de kleine details! Daarna leveren we de bedrading aan de E-installateur aan. Deze brengt de juiste bedrading in de buizen volgens aangeleverd schema aan. Wanneer dit gebeurd is doen we samen een eindcontrole, kleine wijzigingen zijn dan alsnog uitvoerbaar.

 

Ook denken wij actief mee met derden partijen die andere zaken realiseren zoals WIFI, de schotelinstallatie of de interieurbouwer. Samen moeten we immers zorgen voor het beste resultaat.

 

Eenvoudige, maar nette afwerking technische ruimte
Eenvoudige, maar nette afwerking technische ruimte

Wanneer de woning of verbouwing klaar is komen onze monteurs in beeld. Zij monteren alle apparatuur vakkundig en op de juiste manier. De bekabeling wordt netjes afgewerkt. Tot slot wordt de apparatuur geprogrammeerd en in bedrijf gesteld. U hoeft als eindklant alleen nog te genieten van de mooiste beelden en uw favoriete muziek.

 

Onze projectbegeleiding is een extra service van onze zaak, wij vinden het een eer om mee te mogen werken aan een stukje van het verwezenlijken van uw droomhuis! Ons team doet er dan ook alles aan om dit waar te maken en zal de opdracht naar beste kunnen voor u uitvoeren.

 

Komt u gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek, u zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Wij helpen u graag.

 

Inbouwluidsprekers