Ontdek de nieuwe Innuos PhoenixNet network switch

Ontdek de nieuwe Innuos PhoenixNet network switch

De Innuos PhoenixNet is een netwerkswitch van audiofiele kwaliteit.

Effect op geluidskwaliteit 
IT-netwerkswitches/routers zijn ontworpen met als doel gegevens van A naar B te brengen met een een precisie die genoeg is voor de transmissiesnelheid. Dat is prima voor datanetwerken, maar wanneer er gevoelige componenten zoals DAC's en voorversterkers bij betrokken zijn, zal dit echter een hoorbare invloed hebben op de geluidskwaliteit.


Innuos

Eenvoud & Signaalzuiverheid
De PhoenixNET is de realisatie van Innuos' filosofie van eenvoud en signaalzuiverheid, toegepast op de netwerkswitch. Innuos heeft het concept naar een hoger niveau getild met het ontwerp van een compleet nieuwe netwerkswitch die zich uitsluitend richt op audiogebruik. Deze netwerkswitch van hoog niveau brengt op vier gebieden de zaken op ethernet-niveau op orde.

1. Minimaliseert ruis van netwerkswitch

Vermindert hoogfrequente ruis door een eenvoudigere 100Mbps netwerk switch chip zonder power switching regulators. Verbonden door high-end isolatie transformatoren aan individuele Amphenol RJ45 afgeschermde jacks zonder LEDs en aangevuld met EMI behandeling om ruis in het circuit verder te voorkomen.


Innuos

 

2. Verhoogt de klokprecisie en stabiliteit
Een 3ppb 25MHz OCXO oscillator, zoals gebruikt in de STATEMENT, wordt afzonderlijk gevoed door zijn eigen lineaire voeding en is rechtstreeks aangesloten op de netwerk switch chip.

3. Zorgt voor een onberispelijke stroomvoorziening naar de componenten
Twee onafhankelijke lineaire voedingen van STATEMENT-kwaliteit met Mundorf Caps om de OCXO-klok en het moederbord afzonderlijk van stroom te voorzien, zodat het stroompad kort blijft en er minder kans is op EMI-vervuiling.


Innuos

4. Minimaliseert trillingen op componenten
Trillingen worden op 3 niveaus beheerst: door het gebruik van anti-vibratiepoten, afgestemd op de resonantiefrequentie van het chassis, door de behandeling van de bovenzijde om de opgevangen trillingen van geluidsgolven om te zetten in kleine hoeveelheden warmte en door het gebruik van stevige RJ45-poorten met siliconen verbinding met het chassis.

Klik hier voor het volledige Innuos-assortiment.