Nieuwe Monitor Audio Silver Series 7G nu te beluisteren

Monitor Audio Silver 7G serie

De Monitor Audio Silver Series, nu in zijn 7e generatie, belichaamt Monitor Audio’s decennialange audio-expertise. Dankzij een keuze uit fineer van echt hout of prachtig gelakte en afgewerkte kasten hebben deze luidsprekers een verfijnde, ingetogen uitstraling - het perfecte tegenwicht voor hun krachtige geluid. En met toonaangevende prestaties dankzij de nieuwste drivers met metalen conus en Rigid Surface Technology II, is de muziek waar u van houdt preciezer en met minder vervorming dan ooit. Dus zelfs als het volume helemaal open staat, geven ze een helder geluid weer. Dit kunt u zelf ervaren bij Poulissen Audio Video Center in Roermond. Wij hebben de Monitor Audio Silver 7G serie volledig aangesloten in de luisterstudio's. Bel ons voor het inplannen van een luisterafspraak.

Silver 7G Luidsprekers welke u aanspreken
Elk liedje, elke noot, elk woord vertelt een verhaal. Op de Monitor Audio Silver Series 7G zal het verhaal dat u hoort krachtiger en betekenisvoller zijn dan ooit tevoren. Of u nu naar een nieuwe film kijkt of voor de duizendste keer naar die oude LP luistert, u hoort het met prachtige helderheid en diepte. Door luidsprekers die tot u spreken.

Ontwerp dat boekdelen spreekt
Met zijn strakke lijnen en elegante proporties past de Silver Series 7G in elk interieur - van klassiek tot eigentijds. Het fineer van echt hout, inclusief de nieuwe essen- en walnootopties, zorgt voor een look die even natuurlijk is als het geluid.

Silver 7G


Meer over de details
Met de Monitor Audio Silver Series 7G hoort u details die u nog nooit eerder hebt gehoord. Dat is te danken aan een combinatie van lichtgewicht metalen en keramiek in de C-CAM tweeters, die u het soort heldere, complexe geluid geven dat u zelden in huis hoort.

Monitor Audio Clear AudioHet laatste woord in duidelijke audio
Rigid Surface Technology II is een integraal onderdeel van de Silver Series. U ziet de invloed ervan in het unieke, zeshoekige patroon op de luidsprekerdrivers, en u hoort het in de ongeëvenaarde helderheid van het geluid dat ze voortbrengen. RST II is sterker en stugger dan andere driverontwerpen en levert een uitstekende richtingsgevoeligheid in alle omstandigheden.

Cinema die je sprakeloos zal laten
Helderder, realistischer geluid kan een nieuwe dimensie geven aan zowel nieuwe als klassieke films. Met Dolby Atmos® surround sound gaat u helemaal op in wat er op het scherm gebeurt. En met helderder geluid en diepere bassen voelt de actie des te echter aan.

Cinema Silver 7G

De Monitor Audio Silver 7G serie bestaat uit onderstaande modellen: