Nieuwe Loewe OLED televisies

Loewe bild v


Loewe

Beleef een wereld waarin elegantie, traditie en prestatie perfect zijn gecombineerd en ontdek de nieuwe OLED tv-modellen van de bild v. en bild s.-lijn van Loewe.

 

Loewe bild v. OLED

Loewe bild vKleuren die nog levendiger zijn dan in het echt, met zeer scherpe contrasten en dat op een superdun scherm. Dankzij OLED-technologie, Dolby Vision, HDR en HLG.

De Loewe bild v-serie is verkrijgbaar in de 65 en 55 inch beeldschermdiagonalen en biedt veel innovatieve functies. Met het nieuwste SL5 chassis, SX8 Quad Core processor en een hoogwaardig 4K OLED-paneel is dit een televisie van de nieuwste generatie. HDR10, HLG en Dolby Vision ™ zorgen voor een maximaal contrastbereik en perfect kijkplezier.

De nieuwe OLED-modellen Loewe bild v.65 en Loewe bild v.55 zullen u met veel comfort inspireren. De tv’s zijn voorzien van een geïntegreerde Loewe dr + harde schijf en ondersteunen het gelijktijdig opnemen van twee programma’s. De geïntegreerde soundbar, uitgerust met zes drivers, heeft een totaal muziekvermogen van 80 watt (2x 40W). Kortom, zeer het bekijken en beluisteren waard.

 

Loewe bild s. OLED

Aanzetten en wegdromen. Bild s. OLED biedt knallende kleuren, overweldigend realistische beelden, en dat zelfs bij snelle bewegingen. Het vlijmscherpe 77-inch OLEDdisplay van de nieuwste generatie geeft visueel verbluffende momenten in Ultra HD-resolutie. De belangrijkste standaarden voor hoog dynamisch bereik zoals HDR10, HLG en Dolby Vision ontbreken niet, evenals Loewe’s Instant Channel Zapping voor ultrakorte schakelreactietijden.

Het scherm wordt automatisch opgetild wanneer het wordt geactiveerd. Dit geeft zicht op de soundbar. Uitgerust met tien naar voren gerichte drivers en een totaal vermogen van 120 watt.

De achterzijde van de grote Loewe bild s. is bekleed met de Loewe Smart Cover in exclusief grafietgrijs. Hierdoor krijgt het toestel een stijlvol 360 graden design en kan het overal in de kamer worden geplaatst. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Kijk in onze Loewe folder voor alle mooie Loewe aanbiedingen van dit moment.

Loewe actiefolder november december 2020
Loewe actiefolder november / december 2020