Arcam Radia Serie

Het Britse audiomerk ARCAM heeft de nieuwe Radia Serie geïntroduceerd, bestaande uit drie geïntegreerde versterkers (A5, A15, A25), een CD-speler (CD5), en een high-resolution muziekstreamer (ST5). Deze innovatieve productlijn belichaamt de rijke audio-erfenis van ARCAM, met een eigentijds ontwerp dat zowel jongere klanten als ervaren audiofielen aanspreekt en is nu te beluisteren bij Poulissen Audio Video Center in onze winkel.


Meer informatie:Arcam Radia A25
- Arcam A5
- Arcam A15
- Arcam A25
- Arcam CD5
- Arcam ST5

 

Arcam radia serieDe Radia-producten onderscheiden zich door een subtiel symmetrisch ontwerp dat perfect past bij hun aluminium behuizing. Voorzien van naadloze frontpanelen, opnieuw ontworpen knoppen en zachte verlichtingseffecten, creëren ze een gevoel van kracht en verfijning. De matte zwarte afwerking wordt aangevuld met opvallende gele accenten.

De Radia-versterkers zijn uitgerust met Bluetooth aptX® Adaptive-ontvangers, interne antennes, digitale ingangen en ARCAM's kenmerkende MM-fonotrap. De A5 (2x50W) en A15 (2x100W) Class AB-versterkers bevatten nieuwe digitale schakelingen gebaseerd op de ESS ES9018 DAC. De A25 (2x100W) stapt over naar een Class G-versterker en de ESS ES9280AQ DAC, met toevoeging van USB-C-ingangen, LED-verlichte accenten en een naadloos OLED-display aan de voorzijde.

De ST5-muziekstreamer, met interne Wi-Fi-antenne, ondersteunt een indrukwekkende reeks muziekservices, waaronder Amazon Music Unlimited, Qobuz, internetradio, Tidal Connect en Spotify Connect. Ook biedt de streamer ondersteuning voor MQA, Google Chromecast, Apple Airplay2 en Roon.

Radia De CD5 CD-speler ondersteunt CD, CD-R en CD-RW-weergave, afspelen vanaf USB-massastorage en ondersteuning voor FLAC, WAV en MP3-formaten. Zowel de ST5 als de CD5 zijn uitgerust met een ESS ES9018 DAC en hebben een indrukwekkende 24-bits/192 kHz-resolutie. Met de Radia Serie belooft ARCAM een naadloze combinatie tussen erfgoed en moderniteit voor audiofanaten van alle leeftijden.