Nieuw van B&W: Formation Series - Landelijk eerste officiële B&W DEMO bij Poulissen - 10 & 11 mei

B&W Formation Duo

Nieuw van Bowers & Wilkins: Formation Series 
Landelijk eerste officiële Bowers & Wilkins Formation introductie bij Poulissen


Zaterdag 11 mei - vrije inloop en demo’s om 11.00 / 13.00 / 15.00 uur (gratis)

Een medewerker van Bowers & Wilkins zal in onze speciaal daarvoor ingerichte Formation Gallery door middel van een presentatie uitleggen wat streaming is, waaruit de Formation Series bestaan en wat de meerwaarde is van de Formation Series. Zo kunt u met de Formation Audio bijvoorbeeld uw tradionele hifi-systeem in een hifi-streaming systeem veranderen, met het beste van beide werelden. Dus wilt u graag wat meer over streaming en uw mogelijkheden te weten komen? Kom ook en stel al uw vragen.

Graag nodigen wij u hiervoor uit. Zaterdag 11 mei is vrije inloop en er staan demo’s gepland om 11.00 / 13.00 en 15.00 uur.


Locatie:
Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND
T +31 475 335716
E info@poulissen.nl


Formation Series
Draadloos geluid met Hi-fi kwaliteit

Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis.  Maar vaak leidt dit tot compromissen – lagere kwaliteit en onderbrekingen in het geluid. Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation® Suite – het eerste multi-room systeem dat voldoet aan de veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Exclusieve draadloze Formation®-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen mesh-netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit. Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi-geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft tevens trouw aan onze baanbrekende innovatie. Ontdek de Highest Form of Sound™ met de nieuwe Formation® producten.

 

De Formation Series bestaat uit:

Formation Bar – gebaseerd op onze legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.

Formation Duo – met onze gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond-luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos*.

Formation Audio – onze gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden. 

Formation Bass – tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.

Formation Wedge – een uniek ontwerp met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring. 

 

Beschrijving van belangrijkste functies en voordelen:

Exclusieve draadloze Formation®-technologie – het gepatenteerde draadloze systeem van Bowers & Wilkins combineert:

  • Perfecte luidspreker synchronisatie – een toonaangevende, meeslepende muziek ervaring dankzij een synchronisatie in de kamer van 1 microseconde tussen de luidsprekers.
  • Gepatenteerd stabiel mesh-netwerk - werkt onafhankelijk van uw Wi-Fi-thuisnetwerk voor een perfecte geluidservaring.
  • 96 kHz/24-bits audioresolutie – dankzij onze software en hardware innovaties en het eigen mesh-netwerk levert het Formation systeem een uiterst stabiele en betrouwbare verbinding.

Geluidsprestaties van Bowers & Wilkins – Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van akoestische technologie die in de Formation Series samenkomt, ervaar je Hi-fi geluid zoals bij geen enkel ander draadloos systeem.

 

Aanvullende functies:

Snelle en eenvoudige installatie – De installatie van Formation producten duurt slechts een paar minuten door de handige App. U kunt direct beginnen met het afspelen van muziek.

Eenvoudige integratie van bestaande audio sets – dankzij de Formation Audio kan een bestaande geluidsset makkelijk worden geïntegreerd in het complete Formation systeem.

Modern ontwerp van wereldklasse – speciaal gebouwd voor superieur geluid en qua design ontworpen om in uw interieur een statement te maken.

Volledige schaalbaarheid in huis – in uw hele huis uit te breiden met aanvullende Formation-producten.

Ontdek The Highest Form of Sound

Formation Wedge