Nieuw te beluisteren: Accuphase C-2450, Accuphase A-75 en Esoteric N-01 XD

Accuphase Poulissen Nederland

Onze showroom is de Accuphase en Esoteric bestemming in de regio. Nu kunt u luisteren naar een prachtige combinatie van de Accuphase C-2450 voorversterker, de Accuphase A-75 eindversterker en de Esoteric N-01 XD streamer. Graag nodigen wij u uit voor een luistersessie, deze installatie speelt de sterren van de hemel.

Accuphase C2450 - Foto PoulissenDe Accuphase C-2450 voorversterker is uitgerust met het zuiver analoge AAVA-volumeregelcircuit, hetgeen resulteert in een sublieme signaal-ruisverhouding en een verfijnde expressie die de muziek een nieuwe helderheid verschaft. De volumeregeling vindt niet plaats via een potmeter, maar via een heel precies werkend mechaniek. De uiterst soepel en precies werkende volumesensor alsmede de bovenzijde van geborsteld aluminium met een haarfijne afwerking, getuigen van een niveau van vakmanschap dat elk aspect van deze voorversterker doordringt. Deze voorversterker is modulair ontworpen en op het moederbord worden linker- en rechterkanaal mechanisch en elektrisch van elkaar gescheiden.

De C-2450 wordt individueel geproduceerd om niets minder dan perfectie te bieden. Zie Accuphase C-2450 voorversterker voor meer informatie.

De Accuphase A-75 is een stereo eindversterker die werkt in klasse A. De instrumentatieversterker-topologie zorgt met behulp van discrete halfgeleiders voor een ideale toewijzing van versterkingen. De gebalanceerde Remote Sensing optimaliseert de efficiëntie van de negatieve terugkoppeling. Met een 10-parallelle push-pull configuratie in de eindversterkertrap. Het resultaat is een uitstekende signaal-ruisverhouding en een verbazingwekkend hoge dempingsfactor. Bovendien kan de constante voltage-aandrijving zelfs drastische luidsprekerimpedantiefluctuaties met gemak aan. Power MOS-FET's en andere zorgvuldig geselecteerde componenten en materialen maken deze Pure Class A Stereo eindversterker tot een waar genot om te ervaren. Zie Accuphase C-2450 voorversterker

Esoteric Poulissen NederlandDe Master Sound Discrete DAC van de Esoteric N-01XD is het meest revolutionaire tweekanaals stereo DAC-circuit in de geschiedenis van ESOTERIC, en is gebaseerd op het originele circuit dat ontwikkeld werd voor de Grandioso D1X Monoblock D/A Converter. In het verlengde van de ontwerpfilosofie van de D1X is een overvloed aan luxueuze materialen geïnvesteerd in de constructie van N-01XD's Master Sound Discrete DAC, waaronder 32 afzonderlijke elementen voor elk kanaal. Elk van deze 32 elementen, met inbegrip van belangrijke componenten zoals een klokdriver, logische circuits, condensatoren en weerstanden, zijn onafhankelijk gehouden om de zuiverste uitvoer te garanderen met vrijwel geen verlies van muzikale energie. Kortom, de nieuwste versie van Esoteric's netwerkspeler is een digitaal hoogstandje. Zie https://www.whathifi.com/news/esoteric-n-01xd-is-a-network-dac-with-dsd-and-mqa-support en https://www.tonepublications.com/review/esoterics-n-01xd-dacstreamer/ voor meer informatie.

Accuphase - Esoteric - B&W bij Poulissen Roermond Nederland