Sonus faber Duetto nieuwe luidsprekers

Sonus faber introduceert de nieuwe Sonus faber Wireless Stereospeaker Duetto. De Duetto is een draadloos luidsprekersysteem dat de echte hifi-ervaring met de beste digitale en analoge connectiviteit combineert.


Sonus faber DuettoMeer informatie:
Sonus faber Duetto

Duetto is het eerste actieve stereosysteem van Sonus faber en is herkenbaar aan de onmiskenbare luitvorm. De beste streaming muziekdiensten zijn ingebouwd en kunnen worden geselecteerd met behulp van het lederen SENSO™-bovenblad, dat als aanraakbedieningspaneel functioneert.

De digitale ingangen, waarmee de gebruiker de televisie via HDMI en optische aansluitingen kan aansluiten, zijn te vinden aan de achterkant. Voor vinylliefhebbers is de Duetto Turntable Ready dankzij de ingebouwde phono-aansluiting. Deze aansluiting is naar keuze ook als  een Line-input te gebruiken.

Duetto  (en Omnia) is multiroom-multisource compatible via Roon, Chromecast of Apple Airplay. De Sonus faber App is ontworpen om Omnia en Duetto te configureren en de geluidsinstellingen naar smaak aan te passen. Deze app is binnenkort beschikbaar.

Duetto is een nieuwe manier om te genieten van muziek- en bioscoopgeluid met een prachtig Italiaans ontwerp en zeer goede technologische prestaties.


Sonus faber Duetto is naar verwachting beschikbaar vanaf begin november 2023

Adviesverkoopprijs € 1.999,50 per stuk

Stands Duetto € 374,50 per stuk. De Duetto en de  bijbehorende stands zijn uitsluitend per paar verkrijgbaar.

Sonus faber Duetto