Nieuw: BeoSound Stage

BeoSound Stage

Beosound Stage 
Breng de tv-ervaring naar een ander niveau met Beosound Stage, een prachtig vervaardigde soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Beosound Stage verbetert het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie en naadloos ontwerp - en is krachtig genoeg om de noodzaak van een afzonderlijke subwoofer te vermijden.

Ontwerp
Exclusieve en functionele materialen combineren Scandinavische eenvoud met ultramoderne audiotechnologie. Een eindeloos frame van aluminium of gerookt eiken omringt het textiel van het luidsprekerfront.

B&O

Vervaardigd geluid. Naadloze continuïteit.
Met onze eerste soundbar geven we iedereen de kans om Bang & Olufsen-geluid in hun eigen woonkamer te ervaren, omdat Beosound Stage werkt met elke tv die HDMI ARC ondersteunt. Met vier woofers is geen extra subwoofer nodig.

Voor tv en muziek
Beosound Stage werkt als een afzonderlijk muzieksysteem wanneer u de tv uitschakelt. De geïntegreerde audiostreamingtechnologieën zoals Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth-streaming geven Beosound Stage volledige multiroom-functionaliteit voor prachtige muziek in elke kamer van uw huis.

 

B&O
Kamervullend geluid
Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een superieur middenkanaal voor optimale spraakreproductie. De kijkervaring wordt nog verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij geluid om je heen beweegt in een driedimensionale ruimte. Beosound Stage bevat elf luidspreker drivers elk aangedreven door zijn eigen versterker en het resultaat is een drie-kanaals, volledig actieve, op DSP gebaseerde luidsprekeroplossing die een buitengewoon diepe en rijke geluidsbelevenis levert.

Eenvoudig in te stellen
Voor de basisinstelling van het tv-geluid van Beosound Stage hoeft u alleen de meegeleverde HDMI-kabel aan te sluiten tussen Beosound Stage en de HDMI ARC-aansluiting van uw tv. Selecteer vervolgens de juiste luidspreker / geluidsuitvoer in uw tv-menu.

B&O

Bedieningsknoppen
De primaire bedieningsknoppen zijn geïntegreerd in het frameontwerp. Ze zijn bijna onzichtbaar op afstand, zijn ergonomisch ingebouwd en gemakkelijk te gebruiken als u dicht bij het product bent.