Uniti Nova Power Edition

De bekroonde Naim Uniti familie heeft zijn sterkste lid tot nu toe, de Uniti Nova PE (Power Edition). Een one-box muziek-streaming systeem dat krachti...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 9.999,00

Omschrijving
Uniti Nova Power Edition

De bekroonde Naim Uniti familie heeft zijn sterkste lid tot nu toe, de Uniti Nova PE (Power Edition). Een one-box muziek-streaming systeem dat krachtig genoeg is om de meest veeleisende luidsprekers aan te sturen om grote ruimtes te vullen, dankzij Naim's integratie van de beste klasse D versterkertechnologie. Ontworpen en ontwikkeld in Groot-Brittannië, is deze nieuwe Power Edition het resultaat van 50 jaar technische innovatie, culminerend in Naims meest efficiënte, krachtige en ecologische streaming alles-in-één product tot nu toe.


 

Kracht en muzikaliteit in één
De Nova PE biedt alle kenmerken en verfijning die de Uniti serie wereldwijd geprezen hebben, maar nu met meer vermogen. Hij condenseert 150 watt (in 8Ω en 250W in 4Ω) aan vermogen dankzij de beste klasse D-versterkingstechnologie in een prachtig vormgegeven behuizing van geborsteld aluminium die kamervullende audio levert zonder afbreuk te doen aan het karakteristieke Naim-geluid.

 

Een speciale toepassing voor Focal en Naim
De Focal & Naim applicatie zorgt voor eenvoudige bediening van meerdere muziek- en streamingdiensten via één enkele interface bij gebruik van de Multiroom functie. Om dezelfde muziek te delen in je thuisnetwerk (tot 6 apparaten), gebruik je de Party Mode-functie in de app om gemakkelijk de afspeellijst, het volume van onafhankelijke apparaten en meer te regelen. Bovendien kun je je systeem draadloos updaten in slechts twee klikken.

 

Levendige weergave en intuïtieve bediening
Nova PE heeft een prachtig 5" LCD scherm, Naim's iconische volumeknop en eenvoudige bediening via de ZigBee afstandsbediening (geen zichtlijn nodig) en/of de Focal & Naim app. Uniti Nova PE geeft je volledige bewegingsvrijheid. Gebruik wordt een waar plezier.

 

 

Beknopte specificaties

Type product All-in-one player
Gewicht 15.1kg
Dimensies (HxWxD) 11.6x43.2x26.5 cm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours