Uniti Nova

Uniti Nova

Impressie

€ 5.250,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
Uniti Nova

Uniti Nova is het bewijs dat een alles-in-één speler audiofiele kwaliteit kan leveren. Welke bron je ook kiest, je muziek wordt omgezet in een verbluffende kwaliteit van geluid. Uniti Nova is geconfigureerd om de allerbeste oplossing te bieden die we in een compacte behuizing met één doos kunnen implementeren. Alle beschikbare ruimte is gebruikt om 80 watt per kanaal klasse A / B-versterking te bieden die in staat is om de meest veeleisende luidsprekers aan te sturen. 

Uniti Nova doet zijn naam eer aan met een aantal uitstekende nieuwe technologie die het echt onderscheidt van de rest van het assortiment. Het circuit is voorzien van de hoogste kwaliteit componenten, een enorme torusvormige transformator voor uitzonderlijk goed geluid, superieure isolatie, Naims nieuwe kenmerkende volumeregeling, meer ingangen en een vermogen van 80 watt per kanaalversterker. Uniti Nova bezit alle kenmerken die een alles-in-één speler dient te hebben. 

Er zijn verschillende manieren om de Uniti Nova te bedienen. De Naim-app voor iOS en Android geeft u volledige controle over individuele of meerdere Naim-producten. U hebt toegang tot al uw muziek, inclusief radiovoorinstellingen, streamingdiensten en afspeellijsten, meerdere Naim-spelers synchroniseren voor multiroom-weergave of verkenning van artiestendiscografieën en biografieën. De app bestuurt ook onze Uniti Core-muziekserver (dus er zijn geen twee afzonderlijke apps nodig) en stelt u in staat uw systeem draadloos bij te werken met een enkele tik.

 

ilu

 

Wat de bron ook is, Naims revolutionaire nieuwe Uniti-spelers combineren naadloze digitale technologie met analoge soul voor een geluid dat onmiskenbaar van Naim is. Speel, stream, rip en bewaar complete muziekcollecties in een vlekkeloze hoge resolutie. Gebruik vervolgens onze speciaal ontworpen software om elke noot van uw muziek naar voren te brengen met echt hifi-geluid. Nieuwe Uniti biedt u ook de mogelijkheid om maximaal acht Uniti-systemen of andere Naim-streamers te synchroniseren en muziek van elke bron in meerdere kamers tegelijkertijd af te spelen. Of speel in elke kamer verschillende muziek.

Bedacht en gebouwd vanaf de grond af door Naims ingenieurs en ontwerpers in Salisbury, Engeland, blijft Uniti trouw aan Naims belangrijkste ontwerpprincipes. Van de aluminium heatsinks tot de zwarte aluminium behuizing, de nieuwe verlichte kenmerkende volumeregeling en de prachtig verlichte basis - elk detail is beschouwd als een prachtige esthetiek boordevol functies en technologie, terwijl geluidskwaliteit op referentieniveau bereiken. Uniti is een waar meesterwerk met een industrieel ontwerp.

Beknopte specificaties

Type product Alles-in-één speler
Inputs 2 x Optical TOSLink (up to 24bit/192kHz)
2 x Coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)
1 x BNC (up to 192kHz, DoP 64Fs)
1 x HDMI ARC
2 x RCA
2 x 5-pin DIN
2 x USB Type A socket (front and rear)
1 x SD card
Outputs 1 x Stereo power amplifier
1 x RCA sub/pre output
1 x 3.5mm headphone jack
Dimensies 95 mm x 432 mm x 265 mm (H x W x D)
Gewicht 13 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours