Mu-so 2

Mu-so 2nd Generation beschikt over een volledig nieuw streamingplatform, zoals te zien in Naims vlaggenschip-netwerkproducten, om de nieuwste muziekst...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 999,00

Omschrijving
Mu-so 2

Mu-so 2nd Generation beschikt over een volledig nieuw streamingplatform, zoals te zien in Naims vlaggenschip-netwerkproducten, om de nieuwste muziekstreamingtechnologie plus echte hifi-prestaties te leveren.

Nieuwste streamingdiensten
Krijg toegang tot meer muziek dan ooit tevoren met nieuwe functies, waaronder ingebouwde ondersteuning voor Google Chromecast ingebouwd, zodat u naadloos verbinding kunt maken met honderden apps, waaronder Deezer, Qobuz en TuneIn vanaf uw smartapparaat en deze rechtstreeks naar uw Mu-so kunt streamen.

Nieuwe intelligente bedieningselementen
Geheel nieuwe intuïtieve interface met 15 aanraakgevoelige knoppen en een gedurfde, verlichte volumeknop. Een nabijheidssensor wekt het display als uw hand nadert.

Meer muziekkracht
De multicore Digital Signal Processor (DSP) van Mu-so 2e generatie zorgt voor hogere prestaties en aanzienlijk verbeterde geluidverbeteringen, met 2000 MIPS (miljoen instructies per seconde) in vergelijking met de originele single-core, 150MIPS DSP van Mu-so.

HDMI-ingang
Met een geheel nieuwe HDMI ARC-ingang kun je eenvoudig je tv aansluiten om een ​​enorme boost in geluidskwaliteit te ervaren; en maakt audiobesturing mogelijk via de afstandsbediening van de tv.

Opgewaardeerde luidsprekerstuurprogramma's
We hebben samengewerkt met onze partner Focal om verbeterde en zeer geoptimaliseerde aandrijfeenheden te ontwikkelen voor de Mu-so 2e generatie, wat resulteert in een meer gecontroleerde en verfijnde bas, lagere vervorming en meer excursievermogen.

Verbeterde bas
Mu-so 2e generatie is opnieuw ontworpen om het kastvolume met 13% te verhogen, wat grotere, betere basprestaties mogelijk maakt.

Klaar voor Roon
Mu-so 2nd Generation is nu Roon Ready en transformeert uw browse-ervaring. Prachtig opgemaakte metadata worden automatisch gelokaliseerd en vervolgens verbonden door links om een ​​doorzoekbaar digitaal tijdschrift over uw muziekcollectie te bouwen.

State-of-the-art wifi
Mu-so 2e generatie biedt aanzienlijk betere wifi-mogelijkheden in vergelijking met zijn voorgangers; vijf keer sneller en veel stabieler voor een naadloze verbinding. De Wi-Fi-processor ondersteunt 2,4 en 5 gig snelheden en is state-of-the-art.

Multiroom
Mu-so 2nd Generation werkt briljant alleen of als onderdeel van een multiroom-muziekopstelling. Er zijn drie eenvoudige manieren om het multiroom te maken:

1. Combineer het met andere genetwerkte Naim-producten (inclusief 1st Generation Mu-so en Mu-so Qb) via de bijgewerkte Naim-app

2. Koppel het met andere AirPlay 2-compatibele draadloze luidsprekers via de Apple Home-app

3. Koppel het met andere Chromecast-apparaten via groepen die worden bestuurd door de Google Home-app.

Nieuwe Naim-app

Bijgewerkte Naim-app voor een naadloze multiroom ervaring.

Nieuwe aanpassingskeuzen
Pas de Mu-so 2e generatie aan door het standaard zwarte luidsprekerrooster te verwisselen voor uw keuze uit drie nieuwe gekleurde roosters.

Hifi.nl Mu-So 2 recensie:
https://hifi.nl/artikel/27967/Review-Naim-Mu-so-2-een-sprong-vooruit-primeur.html

 

Beknopte specificaties

Type product Mu-so
Dimensies (HxWxD) 122mm x 628 mm x 264 mm
Gewicht 11.2 kg
Speakers 2 x bass / 2 x mid / 2 x tweeters Amplifier – 450W (6 x 75W) Control – iOS / Android Control App
Garantie 2 Jaar
afstandsbediening inclusief
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours