CD5si

€ 1.375,00

Binnen meer dan 2 weken gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
CD5si

Met zoveel aandacht voor audiostreaming en audiodownloads lijken steeds meer mensen de bescheiden CD te vergeten. Naim Audio vergeet de CD echter niet. De CD is tenslotte nog steeds verreweg het populairste muziekformaat ter wereld en voor miljoenen muziekliefhebbers vormen compact disc-collecties nog steeds het hart en de ziel van kostbare muziekbibliotheken. Dit product is tot in de puntjes geoptimaliseerd, die de  CD5i (voorganger) vervangt, biedt waardevolle prestatievoordelen voor gebruikers, maar behoudt de functionaliteit en eenvoudige bruikbaarheid van de alledaagse klassieke CD-speler. De CD5si is ontworpen om de beste in zijn klasse te zijn. De CD5se is uitgerust met echte technologische vooruitgang om een zeer plezierige muzikale ervaring te bieden. 

De naam CD5si verschilt slechts van één teken van zijn voorganger: de CD5i. In de mechaniek van het apparaat zijn er echter een tal van fundamentele verbeteringen - elk gericht op het extraheren van meer muziek en genot van elke CD. Ten eerste is de CD5si digitaal-naar-analoog converterchip geüpgraded naar een Burr Brown PCM1793 - een apparaat dat zeer nauw verwant is met het apparaat dat wordt gebruikt in de NDX high-end streaming-speler. De CD5si profiteert bovendien van een stabielere DAC-klok, hogere voedingsspanningsrails, een herzien analoog filterontwerp en een gloednieuw CD-transport en laseroptiek. Al deze veranderingen werden doorgevoerd door onze niet-aflatende zoektocht naar technische betrouwbaarheid en geluidskwaliteit, en het voordeel van elke verandering werd na vele uren luisteren bevestigd.

Enerzijds kan verandering (zie vorige alinea)  voor verbetering  zorgen,  anderzijds heeft Naim Audio de reeds geoptimaliseerde mechaniek overanderd gelaten. Naim vond immers geen noodzaak om in de betreffende mechaniek onderdelen veranderingen door te voeren. De CD5si behoudt dus alle beste functies van zijn voorganger en de handelsmerken van Naim Audio. De unieke zwenkbare CD-lade van Naim Audio, lasertracking en digitale foutcorrectiesoftware, discrete analoge outputelektronica en een gegoten, niet-magnetische behuizingconstructie die ervoor zorgt dat de elektronica van elke CD zoveel mogelijk muziek kan extraheren zijn behouden in dit nieuwere model.

sxka

 

Beknopte specificaties

Type product CD-speler
Belangrijke kenmerken Stijve, geëxtrudeerde aluminium behuizing biedt uitstekende weerstand tegen externe trillingen
Hoogwaardige lade en transportmechanisme, net als bij ons premium CDX2-model, voor bediening van schijven met lage resonantie en lage traagheid
Discrete digitale en analoge voedingen voor superieure isolatie van geluidskritische elektronica
Disc Compatability CD, CD-R
Gewicht 5.9 kg
Dimensions (HxWxD) 70 x 432 x 301 mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours