Naim Introducing Solstice Special Edition: A New Dawn for Music

Solstice Special Edition

Introducing Solstice Special Edition:
A New Dawn for Music

Naim Audio lanceert haar allereerste draaitafel met Aro toonarm als onderdeel van het Solstice Special Edition Pack – gelimiteerd tot 500 stuks, waarvan 20 stuks beschikbaar voor de Benelux.

Vinyl-liefhebbers hebben even moeten wachten, maar vanaf nu kunnen ze de volledige Naim Audio ervaring krijgen met de introductie van Solstice. De eerste draaitafel in de 50-jarige historie van het bekende Britse audiomerk.

Onervaren op het gebied van draaitaffels is Naim echter niet, al jaren maakt men complementaire producten voor draaitafels. Solstice wordt geleverd met een evolutie van de Aro toonarm, een Equinox MC element, Solstice Phono voorversterker, een voeding en een op maat gemaakte accessoires set. Naim Audio zal slechts 500 stuks produceren van deze speciale en dus gelimiteerde Solstice Special Edition Pack.

Naim Audio Solstice


“Solstice Special Edition brengt een exceptionele en volledige muziekervaring. Als je houdt van de organische en authentieke klank van vinyl, kun je die nu verbinden met de pure en passionele klanksignatuur die alleen een Naim systeem kan brengen,” aldus Naim Audio & Development Director, Paul Neville.

Ontwerp en Fabricage
De Solstice Special Edition combineert interieur-vriendelijk design met de klassieke Naim uitstraling. Een draaitafel met uitzonderlijke geluidskwaliteit zonder de complexiteit in afstelling die hoogwaardige draaitafels vaak met zich meebrengen. Solstice is eenvoudig om te installeren en te gebruiken. Je vinyl-collectie heeft nog nooit zo mooi geklonken.

Solstice is voorzien van diverse bijzondere ontwerpkenmerken, zoals de plint die van 47 lagen hout is gemaakt en de behuizing van de Equinox cartridge, die is gefreesd uit een enkel blok aluminium.

De Solstice Series NVC TT Phono voorversterker en de NPX TT voeding zijn handgemaakt in Salisburry. De NVS TT draaitafel, Aro arm en het Equinox element worden in opdracht van Naim bij de experts van Clearaudio gefabriceerd. Net als Naim heeft Clearaudio meer dan 40+ jaar expertise, inclusief diverse patenten voor haar draaitafel ontwerpen op haar naam staan. Naim heeft 2 jaar samengewerkt met de Duitse specialist voor de totstandkoming van Solstice Special Edition. Een proces waarbij het beluisteren en verbeteren van het ontwerp een continu proces was om de unieke en ongeëvenaarde Naim sound terug te laten komen. Alle onderdelen zijn met precisie gefabriceerd door Clearaudio voor consistente en hoogwaardige prestaties.

Adviesprijs Euro 17.150,-.

 

Indien u graag meer informatie wenst over de Solstice Special Edition, of een gelimiteerd exemplaar wilt reserveren, kunt u met Poulissen Audio Video Center in Roermond contact opnemen.

 

Naim Audio Solstice