D 3020 V2

 D 3020 V2

Impressie

€ 499,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
D 3020 V2

De oorspronkelijke NAD 3020 introduceerde een generatie muziekliefhebbers voor een waarachtig high-fidelity-geluid. In de jaren '70 herontdekten meer dan een miljoen mensen hun muziek toen ze een NAD 3020 tussen hun draaitafel en luidsprekers plaatsten. Dit juweeltje overtreft versterkers die 10 keer zoveel kosten met zijn grote, warme, gedetailleerde geluid. Tegenwoordig is de bron eerder een computer of smartphone dan een platenspeler, maar de mogelijkheid om luidsprekers te kiezen die perfect bij je smaak passen, is nog steeds een overtuigend argument voor het upgraden naar een NAD-versterker. De D 3020 begint met het originele NAD 3020-concept en brengt hem rechtstreeks de 21e eeuw in met behulp van de nieuwste high-speed digitale technologie. Nu met V2 hebben we de looks verfijnd en een Phono-ingang toegevoegd voor het afspelen van vinyl.

Opnieuw uitvinden van een pictogram
Door zich aan te passen aan de hedendaagse mediabronnen en geavanceerde digitale technologie te gebruiken voor de nieuwe wereld van digitale muziek, zet de D 3020 een volledig moderne draai aan een gerespecteerd pictogram. De oorspronkelijke ontwerper van de 3020, de directeur van geavanceerde technologie van NAD, Bjorn Erik Edvardsen, heeft een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van de D 3020 voor de nieuwe digitale generatie. Met een uitstekende kwaliteit 24/192 DAC met 8 kanalen gemengd tot 2 voor een betere resolutie, vertegenwoordigt de D 3020 V2 dezelfde soort waardebuigingsinnovatie die de originele 3020 zijn legendarische, overachieving phono-fase gaf.

Meer Verbonden
De D 3020 biedt ingangen voor uw digitale en analoge bronnen. Dankzij coaxiale en optische ingangen kunnen veel verschillende digitale bronnen worden aangesloten, van cd- en dvd-spelers tot settopboxen, mediastreamers zoals AppleTV of satelliet- en kabelontvangers. Er zijn ook analoge ingangen, waaronder een geavanceerde MM Phono-ingang. Verre van alleen maar een paar sockets, deze Phono-stage bevat uiterst nauwkeurige RIAA-equalisatie, een Infrasonic Warp-filter en heeft zowel hoge overbelastingsmarges als extreem lage ruis. Met V2 hebben we ook een PreOut toegevoegd voor een betere connectiviteit in de eindtrap.

NAD

Kracht die levert
Het uitgangsvermogen klinkt misschien klein met 30W per kanaal, maar net als alle NAD-versterkers is dit erg misleidend, omdat een goed ontworpen 30W-versterker superieur kan klinken aan een 100W-versterker van een kleiner merk. Met zijn zeer kleine vormfactor zal de D 3020 velen verbazen vanwege zijn vermogen om moeilijke luidsprekers naar bevredigende niveaus te brengen zonder ruis of vervorming toe te voegen.

Real World-prestaties
NAD herschreef de regels voor versterkers bij het ontwerpen van de originele 3020. In plaats van laboratoriumtestapparatuur het laatste woord te laten hebben, hebben we ervoor gezorgd dat we echte luidsprekers konden aansturen met echte muziek voor de echte wereld. De D 3020 beantwoordt aan deze belofte door middel van een unieke implementatie van NAD PowerDrive ™, ontwikkeld door Edvardsen, die een lage impedantie-aandrijving (stroom) en een hoog dynamisch vermogen (spanning) mogelijk maakt met een verbluffend laag vervormingsniveau. Deze verfijning van PowerDrive in combinatie met een nauwkeurig, zacht clippingcircuit, laat de D 3020 nog krachtiger klinken dan hij al is. Een innovatief Bass EQ-circuit helpt kleine luidsprekers groot te klinken zonder overgedraaide of beschadigde gepoorte woofers.

NAD

Stroom met Bluetooth
De D 3020 V2 biedt het gemak van draadloze streaming met zijn Bluetooth ®vermogen. Stream al je muziek vanaf een smartphone, tablet of laptop. De D 3020 ondersteunt zelfs de hoogste audiokwaliteit Bluetooth, aptX® , dat steeds populairder wordt vanwege de uitstekende geluidskwaliteit en het lage stroomverbruik in vergelijking met Wi-Fi.

Gemiddeld en groen
Het uiterst efficiënte ontwerp van de D 3020 verspilt minder energie en vereist slechts 20% van het vermogen dat traditionele HiFi-versterkers nodig hebben. Het is alsof je een benzineslurpende auto inruilt voor een hybride voertuig. Het stroomverbruik in de standby-modus is minuscuul

Beknopte specificaties

Type product Hybride Digitale DAC-versterker
Netto Gewicht 1,38kg (3,05lb)
Eenheid Afmetingen (B x H x D) Bruto 58 x 186 x 219mm
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours