C 538

NAD C538

Impressie

€ 399,00

Binnen 2 tot 4 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
C 538

ZORGVULDIG ONTWERP EN ENGINEERING 

NAD heeft een benijdenswaardige reputatie voor het maken van geweldig klinkende producten tegen zeer betaalbare prijzen en nergens is dit duidelijker dan in de CD-spelers van NAD. De ervaren ingenieurs van NAD weten precies waar ze een beetje extra geld kunnen uitgeven voor betere kwaliteit, om zo het beste geluid uit de Compact Disc te halen. CD-spelers gebruiken mechanische, digitale en analoge technologie om geluid te produceren, en alle drie vormen van engineering hebben een grote invloed op het eindresultaat en vereisen een zorgvuldig ontwerp. Een solide mechanische basis is van het grootste belang voor het verminderen van externe trillingen en voor het nauwkeurig plaatsen van het CD-aandrijfmechanisme. Dit zorgt voor een soepele werking en een minimum aan tracking-fouten. Zwaar staal en niet-resonante kunststof profielen zijn zorgvuldig ontworpen om optimale resultaten te leveren. Het transport wordt op versterkte stalen rails gemonteerd en meer dan 30 bevestigingsmiddelen worden gebruikt om het geheel samen te vergrendelen en de juiste maatvastheid te behouden. Nauwkeurig klokken van de digitale data-stream maakt het mogelijk dat de Wolfson 24-bits DAC een nauwkeurige lineariteit biedt voor de PCM-gegevensconversie naar de analoge wave-vorm. Audio OP-versterkers bufferen de uitvoer zonder ruis of vervorming van de muziek toe te voegen. Meerlaagse printplaten met componenten die op het oppervlak worden gemonteerd, zorgen voor een verbeterde circuitlayout met zeer korte signaalpaden. Deze elementen voeden gaat doormiddel een speciaal ontworpen actieve voeding die meerdere gereguleerde spanningen levert voor het transport, digitale circuits, analoge circuits en de besturings- en display-circuits. Het resultaat van deze zorgvuldige engineering is een geluid dat zowel gedetailleerd als natuurlijk is, met dramatische dynamische contrasten. 

De NAD C 538 bevat veel wenselijke functies die het luisterplezier verhogen. Bedieningselementen op het voorpaneel worden gedupliceerd op de afstandsbediening, waardoor de functies Play, Pause, Skip en Scan kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn er veel meer functies beschikbaar op de afstandsbediening, zoals RANDOM: Tracks / bestanden worden in willekeurige modus afgespeeld, PROGRAMMA: voer in of verlaat de programmeermodus, REPEAT: track, bestand, map of hele schijf wordt herhaald, RPT AB: De afspeelvolgorde wordt herhaald. Het dimbare dot matrix-display toont tracks, totale speelduur. Tracktijd, disc-tijd en resterende tijd zijn allemaal beschikbaar. 

De C 538 kan ook CD-R / CD-RW-schijven afspelen, zodat u nummers van uw computer kunt branden voor weergave op uw CD-afspeelsysteem. Omdat deze liedjes zijn gecodeerd in MP3- of WMA-indeling, kunt u tot 10 uur muziek op één schijf plaatsen, ideaal voor partymixen en langer genieten van muziek. Er zijn ook zowel optische als coaxiale digitale uitgangen die verbinding met een externe DAC of digitale component (zoals een AVR) mogelijk maken voor de meest efficiënte en best klinkende systeemopstellingen. 
Hoewel het downloaden en streamen van muziek steeds populairder wordt, zijn cd's nog steeds de primaire luisterbron voor miljoenen mensen over de hele wereld. NAD blijft innoveren en zijn CD-spelers verbeteren om betere prestaties te krijgen terwijl de prijzen laag blijven. Of je nu je eerste thuissysteem wilt maken of je huidige cd-speler wilt upgraden, je moet rekening houden met NAD's uitstekende reputatie van 45 jaar en zijn toewijding aan muziekliefhebbers bij het selecteren van een nieuwe speler.

Beknopte specificaties

Type Product CD Speler
Afmetingen (BxHxD) 435 x 70 x 249 mm
Gewicht 3.0 Kg
Garantie 2 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours