NAD C 700 - kwalitatieve streaming-versterker met omvangrijke netwerkfuncties

NAD C700

NAD C 700 - kwalitatieve streaming-versterker met omvangrijke netwerkfuncties

Een 'just-add-speakers' compacte en moderne oplossing, ontworpen voor het streaming tijdperk. De C 700 is ondergebracht in een compact en modern design. Binnenin de stevige aluminium behuizing bevindt zich een krachtige HybridDigital UcD-versterker en een BluOS-enabled netwerkstreamer. Met behulp van de intuïtieve BluOS app kan muziek uit een digitale bibliotheek worden aangezet of kan muziek worden gestreamd van internetradio en onlinediensten zoals Spotify, Amazon Music HD, Tidal en Qobuz. De C 700 biedt een ervaring die vergelijkbaar is met die van de bekroonde Masters Series M10 BluOS Music Streaming Amplifier.

Compact en modern ontwerp

Dankzij het elegante, minimalistische design en de eersteklas materialen zal de C 700 de meest veeleisende luisteraar weten te bekoren - zowel auditief als visueel. De C 700 is ondergebracht in een solide aluminium behuizing, met een glad glazen voorpaneel en een 5" high-definition kleurendisplay dat albumillustraties, trackstatus en systeeminstellingen weergeeft. Via het kleurendisplay van de C 700 kunnen de instellingen van de versterker snel en gemakkelijk worden aangepast, met als bijkomend voordeel dat de C 700 commando's kan leren van een reeds bestaande afstandsbediening. Het zeer grote display, waarop de albumhoes, songtitel en artiest duidelijk te zien zijn, straalt luxe uit.  

NAD C700

Krachtige HybridDigital UcD-versterking

Het UcD versterkerontwerp staat bekend om zijn ultralage ruis en vervorming over het gehele frequentiebereik, ongeacht de belasting van de luidspreker. Door gebruik te maken van NAD's bewezen HybridDigital UcD versterkertechnologie kan de C 700 2×80 watt continu vermogen en 2×120 watt momentaan vermogen leveren, voor een moeiteloze muziekweergave.

Voeg alleen nog luidsprekers toe

De C 700 heeft alles wat nodig is om muziek af te spelen, u hoeft enkel nog luidsprekers toe te voegen. De BluOS app creëert een intuïtieve manier om muziek te selecteren uit tientallen verschillende streamingdiensten, internetradio, of om muziek af te spelen die is opgeslagen op een externe schijf die op de USB-poort van de C 700 is aangesloten. Naast de luidsprekeruitgangen van audiofiele kwaliteit, heeft de C 700 een subwooferuitgang-aansluiting waar dat nodig is. 

De C 700 heeft twee paar RCA analoge ingangen, alsmede coaxiale en optische digitale ingangen, voor de aansluiting van discspelers, spelconsoles, media-adapters en andere componenten. Er is ook een HDMI eARC-poort voor het aansluiten van een HDTV met HDMI ARC-ondersteuning. Hierdoor kan de C 700 worden aangepast met de afstandsbediening van de TV. Tweeweg aptX HD Bluetooth biedt een handige manier om via een draadloze hoofdtelefoon naar muziek te luisteren en audio te streamen vanaf elk smartapparaat.

 Kortom, een zeer compleet apparaat voor de prijs van € 1.499,00. Zoals het Duitse blad 'Stereo' in de test 'streaming-vollverstärker' in haar zojuist uitgegeven magazine (februari 2022) omschrijft:

'Hochwertiger Vollverstarker mit umfangreichen Netzwerkfunktionen, eine synthese aus Top-streamer und NAD-AMP und praktisch ein hochmodernes All-in-One-Konzept mit sehr gutem Klang fürs Wohnzimmer. Hervorragend.' 

NAD C700 aansluitingenNAD C700 bovenaanzicht