MICHI X3

Michi X3

De Michi X3 geïntegreerde versterker levert compromisloze audioprestaties, handig verpakt in een elegant industrieel ontwerp. De X3 levert 350 Watt klasse AB uitgangsvermogen aan 4 ohm belastingen met behoud van muzikale nauwkeurigheid en uitzonderlijke akoestische details van de analoge, digitale, PC-USB, apt-X Bluetooth en Moving Magnet Phono Stage broningangen.

MichiDe X3 is ontworpen met meer dan 58 jaar ervaring in audio-engineering en zal zeker ontelbare uren luisterplezier opleveren.

Een AKM 32 bit, 768kHz DAC zorgt voor de kritische digitaal naar analoge conversie en wordt aangevuld door handgekozen componenten in alle kritieke circuits die gebruik maken van meer dan 58 jaar ervaring in audio-ontwerp. Ontelbare uren van luistersessies en rigoureuze tests op de testbank zorgen ervoor dat de X3 moeiteloosde belofte van een accurate muzikale expressie waarmaakt, trouw aan het merk Michi.

De X3 zit boordevol functies voor naadloze integratie in elk
audiosysteem. Aansluitingen op het achterpaneel ondersteunen alle gangbare bekabelingsmethoden met 2 sets van op maat gemaakte Michi Rhodium plated luidsprekeraansluitingen voor bi-wire installaties.
Bedieningselementen op het voorpaneel en een hoge-resolutie display zorgen voor probleemloze werking en eenvoudige configuratie met behulp van de Michi IR afstandsbediening.

De X3 bevat een op maat ontworpen en door de Michi fabriek gebouwde hoog rendement, oversized, ultra-lage ruis, ringkern transformator met onafhankelijke spanningsregelaars die de digitale, analoge en versterker circuits isoleren waardoor ongewenste ruis en vervorming wordt geëlimineerd.

Bekijk hier de Michi X3 in onze webshopMichi

De Michi X3 is in april 2021 uitgeroepen tot "outstanding product" door Hifi-News