MXA80

Het MXA80 Integrated Audio System is de volgende generatie van de veelgeprezen MXA70. Het behoudt dezelfde compacte footprint en volledige functionali...

Lees meer

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 8.990,00

Omschrijving
MXA80

Het MXA80 Integrated Audio System is de volgende generatie van de veelgeprezen MXA70. Het behoudt dezelfde compacte footprint en volledige functionaliteit terwijl het ondersteuning biedt voor DSD en DXD digitale muziekbestanden dankzij een nieuwe digitaal-naar-analoog omzetter (DAC).

 

De MXA80 is voorzien van een 50 Watt stereoversterker en een paar speciaal ontworpen 2-weg desktopluidsprekers die voor hun formaat een opmerkelijk rijk en vol niveau bereiken. Een totaal van zes ingangen - 4 digitale en 2 analoge - stelt je in staat om je muziekbronnen aan te sluiten. De USB-ingang accepteert PCM-signalen tot 32-bit / 384 kHz en ondersteunt DSD64, DSD128 en DSD256 samen met DXD 352.8kHz en DXD 384kHz. Onze exclusieve MCT-ingang biedt een veilige DSD-verbinding om te genieten van de high-definition audio op SACD's wanneer deze wordt gecombineerd met de MCT80 SACD / CD Transport.

 

Er is een speciale hoofdtelefoonversterker beschikbaar voor die momenten waarop u intiemer naar uw muziek wilt luisteren. Het maakt gebruik van unieke McIntosh-technologieën, zodat elke hoofdtelefoon de best mogelijke persoonlijke luisterervaring biedt. Hoofdtelefoon Crossfeed Director (HXD®) geeft een extra dimensie aan je muziek terwijl Power Guard® clipping voorkomt die je speakers of koptelefoon zou kunnen beschadigen. Een 5-staps Bass Boost Control maakt verdere toonaanpassing mogelijk.

 

Het compacte formaat van de MXA80 maakt het een fantastisch audiosysteem voor een kantoor, slaapkamer of vakantiehuis. Combineer het met de MB50 Streaming Audio Player en MP100 Phono-voorversterker van vergelijkbare grootte om de basis te vormen voor een compleet audiosysteem. De versterker is ondergebracht in een prachtig gepolijst roestvrijstalen chassis dat het klassieke glazen voorpaneel, de knoppen en de eindkappen van geborsteld aluminium aanvult; de luidsprekers worden geleverd met een luxueuze, hoogglanzende pianozwarte afwerking. Neem contact op met uw plaatselijke dealer voor meer informatie.

McIntosh Logo

 

Beknopte specificaties

Type product Integrated Systems and Accessories
Garantie 3 Jaar
Gewicht 22.6 kg
Dimensies (W x H x D) 23-1/4” (59.1cm) x 10-7/8” (27.62cm) x 19” (48.3cm) including knobs, connectors and cables
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours