MTI100

DeMcIntosh MTI100is een unieke audio oplossing met alles in één behuizing en toch de kwaliteiten van de bekende losse componenten van dit legendarisch...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 8.990,00

Omschrijving
MTI100

De McIntosh MTI100 is een unieke audio oplossing met alles in één behuizing en toch de kwaliteiten van de bekende losse componenten van dit legendarische Amerikaanse audiomerk.

Draaitafel, Bluetooth 4.0, Buizen voorversterking
De McIntosh MTI100 is letterlijk in alles voorzien. Dit prachtige apparaat huisvest onder andere een zeer hoogwaardige draaitafel met een prachtig Sumiko element. De buizen voorversterker in combinatie met de krachtige eindversterker kan elke luidspreker met gemak en souplesse aansturen. En via de allernieuwste Bluetooth 4.0 techniek kunt u van uw mobiele apparaat rechtstreeks muziek luisteren in een ongekend hoge kwaliteit. Uw favoriete YouTube filmpjes hebben nooit eerder zo goed geklonken.

Meerdere analoge en digitale inputs
De McIntosh MTI100 is voorzien van meerdere inputs waarmee u bijvoorbeeld een streamer of uw digitale TV ontvanger kunt aansluiten. En alles wat u wilt zien en horen zal worden weergegeven met een unieke klankkwaliteit en zeer levensecht.

MTI100 topviewMTI100 tubes

 

Beknopte specificaties

Type product Turntable, Pre and Power amplifier, Bluetooth
Belangrijke kenmerken A modern home audio system for modern lifestyles
Turntable, preamplifier and amplifier all in one
Includes Bluetooth® and auxiliary inputs
Just add your music and speakers
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours