MCD600

McIntosh MCD600

Impressie

€ 9.299,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
MCD600

McIntoshGeniet urenlang van luisterplezier met de MCD600 SACD / CD-speler. De kern van de MCD600 is een nieuw ontworpen digitaal circuit dat wordt benadrukt door een nieuwe premium 8-kanaals, 32-bits PCM / DSD digitaal-naar-analoog omzetter (DAC). De DAC wordt gebruikt in Quad Balanced-modus, met 4 DAC-kanalen toegewezen aan elk van de linker en rechter audiokanalen, wat resulteert in een werkelijk uitzonderlijke geluidsweergave. Alle PCM-signalen worden opgewaardeerd tot 32-bit / 384kHz. 
Naast commerciële SACD's en CD's, kan de MCD600 ook muziek afspelen van door gebruikers gegenereerde CD- of DVD-gegevensschijven en USB-flashstations. Op deze schijven en USB-flashstations kunnen tal van bestandsindelingen worden afgespeeld, waaronder AAC, AIFF, ALAC, DSD (tot DSD128), FLAC, MP3, WAV (tot 24-bit / 192 kHz) en WMA. Flash-drives kunnen eenvoudig worden aangesloten via de handige USB-ingang op het voorpaneel. 
McIntoshDe MCD600 bevat zowel vaste als variabele gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen; de variabele uitgangen in combinatie met volumeregeling maken het mogelijk om de MCD600 direct op uw versterker aan te sluiten zonder een voorversterker nodig te hebben. Coax en optische digitale uitgangen worden meegeleverd als u liever het digitale audiosignaal naar een externe processor stuurt voor analoge conversie. Ook inbegrepen is een coax en optische digitale invoer voor het aansluiten van andere digitale bronnen. En voor die momenten dat u op zoek bent naar een persoonlijke luisterervaring, beschikt het High Drive-hoofdtelefoonversterkergedeelte over een verbeterde versterking en uitgangsvermogen en is deze voor vrijwel alle hoofdtelefoontypen geoptimaliseerd. 
McIntoshEen dubbele optische laseropname zorgt voor een optimale aflezing van alle gangbare schijftypen, waaronder SACD, CD, CD-R / RW en DVD-R. Een nieuw schijftransport met een nauwkeurig gegoten aluminium bak zorgt voor een soepele en stille schijfverwerking, terwijl een geavanceerde digitale servo zorgt voor een snelle, stille en nauwkeurige bediening. De audiogegevens van de schijf worden gelezen met tweemaal de normale snelheid, wat zorgt voor een betere schijftracking en foutcorrectieverwerking. 
Power Control- en gegevenspoorten zorgen voor naadloze integratie met andere McIntosh-systeemcomponenten. De MCD600 is verpakt in klassieke McIntosh-styling met een gepolijst roestvrijstalen chassis, zwart glazen voorpaneel, verlicht logo, knoppen en aluminium einddoppen. Het voorpaneel is voorzien van nieuwe directe LED-achtergrondverlichting voor een betere uitstraling. Aan de bovenkant is een gedrukt glazen paneel met prestatie-specificaties en een blokschema.

McIntosh

 

Beknopte specificaties

Type Product CD/SACD Speler
Dynamic Range Better Than 100dB
Signal To Noise Ratio Better Than 110dB
Frequency Response 4Hz - 40kHz (SACD)
Dimensions (W x H x D) 44.45cm x 15.24cm x 48.3cm
Weight 12.7 kg
Warranty 3 Years

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours