MA252

McIntosh MA252 Geïntegreerde versterker

Impressie

€ 5.199,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
MA252

De McIntosh MA252 Hybride Geïntegreerde Versterker  is het perfecte voorbeeld dat McIntosh ook na 68 jaar nog steeds voorop loopt qua innovatie en vernieuwing. De MA252 staat aangesloten in de studio's bij Poulissen in Roermond. U bent altijd van harte welkom bij Poulissen om de McIntosh producten te komen bekijken en beluisteren.

 

McIntosh MA252; volledig nieuw ontwerp met een buizen voorversterker en solid state eindversterking

De McIntosh MA252 is de eerste hybride geïntegreerde versterker van dit iconische merk uit Amerika. De voorversterking gebruikt twee 12AX7a en twee 12AT7 vacuum buizen. De eindversterking is van het solid state principe en levert 2 x 100 Watt vermogen bij 8Ohm en 160 Watt bij 4Ohm. De McIntosh is een volledig analoge versterker met 2 ongebalanceerde, 1 gebalanceerde en een MM Phono input. Ook is er een subwoofer uitgang voorhanden.

 

McIntosh Monogrammes Heatsinks 

De door McIntosh in eigen huis ontwikkelde nieuwe koelribben met McIntosh Monogram zijn direct verbonden aan geavanceerde "high current" transistoren. Er is daardoor nauwelijks sprake van opwarmtijd voordat u volledig van de muziek van uw keuze kunt genieten.

Beknopte specificaties

Type product Stereo versterker
Ingangen Phono (MM), RCA (Line in), XLR (Gebalanceerd)
Uitgangen Subwoofer Pre-Out
Uitgangsvermogen (RMS) 100 Watt (8 ohm)
Afmetingen (B x H x D) 30,5 x 19,4 x 45,7 cm
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours