NR1510

€ 599,00 € 499,00

Binnen 1 tot 2 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
NR1510

Ultradunne 5.2-kanaals AV-receiver met online muziekstreaming


FOTOGeniet van de uitzonderlijke audioprestaties van de NR1510: de dunne 5.2-kanaals 4K Ultra HD AV-receiver van Marantz met een verbeterd surroundgeluid en audio met hoge getrouwheid in een compacte behuizing. De NR1510 is de helft minder hoog dan een traditionele AV-receiver en voorzien van de nieuwste HDMI-connectiviteit. Bovendien levert de receiver surroundgeluid van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio met hoge resolutie. U kunt muziek streamen van populaire online bronnen en de NR1510 bedienen met spraakbesturingscompatibiliteit via Google Assistant en Apple Siri. De zes HDMI-ingangen, inclusief één op het voorpaneel, ondersteunen de nieuwste video- en beeldformaten en transmissie van verbeterde audio via eARC.

 

Slank ontwerp


Geniet van prachtige muzikale prestaties ondanks de compacte, dunne behuizing. De NR1510 van Marantz is half zo hoog als een traditionele AV-receiver, maar levert het muzikale geluid waar Marantz bekend om staat.

FOTO

  

 

Krachtige 5-kanaals versterker


Dankzij de hoogwaardige eindversterker kunt u genieten van uitzonderlijk geluid voor films en muziek met een identiek vermogen op alle vijf de kanalen (85 W per kanaal) en aandrijfmogelijkheid met voor luidsprekers met een lage impedantie voor uitstekende controle.

 

Het mooiste muzikale geluid


De versterker is uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici van Marantz voor een verbluffende geluidskarakteristiek. Alle onderdelen worden uitvoerig getest door de geluidstechnici van Marantz. Dompel uzelf onder in prachtig muzikaal geluid van iedere bron.

  

FOTO

 

Connectiviteit, streaming en geluid afspelen in meerdere ruimten


Stream de populairste muziekdiensten, zoals Spotify, Deezer, Tidal en meer, via Bluetooth, AirPlay 2 of de HEOS-app.

Gebruik de ingebouwde HEOS multiroom streaming- of AirPlay 2-technologie en geniet draadloos en overal in huis van uw favoriete muziek. Speel hetzelfde nummer in alle ruimten, of selecteer een ander nummer voor iedere verbonden ruimte; de keuze is aan u.

  

FOTO

 


Ondersteunt de belangrijkste spraakbesturingssystemen


Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen en ingebouwde HEOS. Geef spraakcommando’s via de Google Assistant of via Apple Siri. Vraag om uw favoriete muziek af te spelen, het volume harder te zetten of door te gaan naar het volgende nummer. Schakel tussen spraakdiensten of kies een favoriet, de keuze is aan u. De functionaliteiten variëren per spraakbesturingssysteem.

 

 

AirPlay 2 + Apple Siri Voice Control


Stream audio vanaf uw favoriete muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's via diensteFOTOn zoals YouTube en Netflix vanaf iedere iPhone, iPad, Mac of Apple TV. De audio loopt perfect synchroon aan de AirPlay 2-bronnen van uw luidsprekers.

AirPlay 2 ondersteunt tevens multiroom audio: draadloos inhoud streamen naar verschillende apparaten die AirPlay 2 ondersteunen met verbeterde audiobuffering voor een soepele audioweergave. Met AirPlay 2 kunt u via de Apple Music-app of Apple Home-app compatibele audioapparaten groeperen en bedienen. Gebruik AirPlay 2 in de app of via Siri met uw stem.
 

 

Google Assistant Voice Control


Vraag uw Google Home, Google app of andere apparaten met ingebouwde Google Assistant om inhoud in uw luisteromgeving te beheren. Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag uw Google Assistant vervolgens om het volume aan te passen, muzieknummers af te spelen, pauzeren en over te slaan en nog veel meer.

FOTO


  

Draadloos streamen via ingebouwde wifi en Bluetooth met dubbele diversiteitsantennes


De NR1510 is voorzien van dubbele antennes, zodat u via wifi en Bluetooth uw favoriete muzieknummers kunt streamen. Dankzij het dubbele antennesysteem kunt u stabiel streamen, zelfs in drukke stedelijke omgevingen. De wifi-functie is voorzien van 2.4GHz(11b/g/n), 5GHz(11a/n)-technologie voor compatibiliteit met een breed scala aan slimme apparaten. De NR1510 biedt snelle en eenvoudige wifi protected setup met één druk op de knop en een simpele iOS wifi-deelfunctie.

FOTO

Hi-res audio-ondersteuning


Geniet van muziek zoals muziek is bedoeld. De NR1510 decodeert verliesvrije hi-res audiobestanden in ALAC-, FLAC- en WAV-formaat tot 24-bits/192-kHz, evenals DSD 2,8MHz en 5,6MHz muzieknummers (het audiofiele formaat van SACD). Naar muziek luisteren via de USB-poort op het voorpaneel of via netwerkbronnen.

FOTO

 

  

Geïntegreerde phono-ingang


Sluit uw analoge draaitafel eenvoudig aan op de receiver en geniet van iedere plaat uit uw platencollectie in de puurste vorm.

FOTO

 

Marantz AVR Remote App


U kunt de nieuwste netwerk AV-receivers volledig bedienen met de AVR Remote app voor iOS en Android van Marantz. Gebruik de app om in- en uit te schakelen, het volume, de input en instellingen aan te passen of direct over te schakelen naar de HEOS-app.

  

FOTO

 

Nieuwste HDMI-connectiviteit


Inclusief zes HDMI-ingangen, met één HDMI-ingang op het voorpaneel voor snelle aansluiting, ondersteuning voor HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, High Dynamic Range (HDR10) en 21:9 video, 3D en BT.2020 passthrough. eARC (Enhanced Audio Return Channel) ondersteunt de transmissie van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio van uw tv-apps met slechts één HDMI-aansluiting.

De HDMI-ingangen worden automatisch herbenoemd op basis van de door de bron beschikbaar gestelde informatie (indien beschikbaar).

 

 

 

Automatische lage-latentiemodus voor de Xbox One


De Auto Low Latency Mode (ALLM) biedt gebruikers van de Xbox One een responsievere en meeslepende game-ervaring als de Xbox One is aangesloten op tv-modellen met ALLM-ondersteuning.

 

 

Gemakkelijk in te stellen, eenvoudig in gebruik


Dankzij de horizontale rij met kleurgecodeerde, hoogwaardige luidsprekers met bijpassende kabeletiketten is correcte aansluiting een fluitje van een cent. De meegeleverde Setup Assistant biedt duidelijke, grafische instructies op het scherm en de Quick Start Guide geeft de optimale installatie weer voor iedere configuratie.

FOTO

  

 

Dubbele subwooferuitgang


Ondersteunt dubbele subwoofers voor gelijkmatige, lage frequentie basrespons in uw luisteromgeving. Geniet van accurate bas zonder akoestische pieken of dalen, ongeacht waar u uw subwoofer plaatst.

 

 

Smart TV-connectiviteit


Bedien uw receiver eenvoudig met de afstandsbediening van uw Smart TV via de HDMI CEC-functionaliteit op uw Smart TV. U hoeft de stand "HDMI Control" van uw receiver en het "Smart Menu" alleen maar op ON te zetten om de NR1510 met de afstandsbediening van uw tv te kunnen bedienen. Het basisscherm van het Smart Menu biedt snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AVR en 4 Smart Selects.

  

FOTO

 

 

Audyssey MultEQ voor eenvoudige installatie en ruimtekalibratie


Optimaliseer uw audioervaring met Audyssey MultEQ, Dynamic Volume en Dynamic EQ voor een naadloze opstelling in uw luisteromgeving. Met behulp van de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie- en tijd-domeinrespons optimaliseren. Gebruik Audyssey Dynamic EQ voor een heldere dialoog en breedbandrespons, zelfs op gereduceerde volumeniveaus of Audyssey Dynamic Volume om schokken te voorkomen en het volume te normaliseren bij wisselende inhoud van reclames, aankondigingen en tv-programma's.    
 

FOTO

 

Eenvoudige Smart Select-functies


Met behulp van de vier Smart Select-knoppen op het voorpaneel en de meegeleverde afstandsbediening kuFOTOnt u per bron uw voorkeursinstellingen, zoals input, volume en Audyssey-configuratie, opslaan. Met één druk op de knop is de receiver dus perfect afgestemd op alle bronnen, van Blu-ray en uw tv-settopbox tot uw favoriete internetradiozender en meer.

 

Intelligente ECO-modus


Met de geïntegreerde ECO-modus kunt u energie besparen. Op het scherm kan een ECO-meter worden weergegeven. Het verandert niets aan de geluidskwaliteit waar Marantz om bekend staat.

 

 

Meer dan 65 jaar audiofiel erfgoed


Prachtig muzikaal geluid. Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm worden onthaald door muziekliefhebbers en kritische luisteraars. Muziek is van groot belang voor Marantz. De NR1510 zet de traditie dan ook voort en levert een fantastische geluidservaring voor muziek en films.

Beknopte specificaties

Type product AV-receiver
Belangrijke kenmerken De slanke behuizing is half zo hoog als een traditionele AV-receiver en levert uitzonderlijke prestaties zoals een prachtig muzikaal geluid
5-kanaals eindversterker met 85 W per kanaal
6 HDMI-ingangen met volledige HDCP 2.3-ondersteuning
Ondersteunt Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG), eARC en ALLM voor verbeterde beeld- en audiokwaliteit
4K/60 Hz full-rate passthrough, 4:4:4 kleurresolutie, HDR10 en BT.2020
Surroundondersteuning voor Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio
Decodering van verliesvrije ALAC-, FLAC- en WAV-bestanden tot 24-bits/192-kHz voor een luisterervaring in hoge resolutie
Ingebouwde HEOS voor multiroom streaming, muziekstreaming en spraakbesturing
Ingebouwde wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning (dubbele antenne)
Ondersteunt alle belangrijke spraakbesturingssystemen en streamingsdiensten
Geïntegreerde phono-ingang om uw draaitafel direct op aan te sluiten
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours