MODEL 50

Ontdek de kracht en precisie van de MODEL 50 geïntegreerde versterker van Marantz. Met 70 watt per kanaal van het unieke Marantz Current Feedback-verm...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.800,00 € 1.699,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
MODEL 50

Ontdek de kracht en precisie van de MODEL 50 geïntegreerde versterker van Marantz. Met 70 watt per kanaal van het unieke Marantz Current Feedback-vermogen en versterkt door HDAM SA-3-schakelingen, domineert de MODEL 50 moeiteloos de geluidsruimte. Deze krachtige en nauwkeurige klasse-A/B-versterker is ontworpen met een dubbele vermogensversterker, wat betekent dat zelfs de zwaarste luidsprekers zonder enig probleem worden aangestuurd.


Met zes analoge ingangen, inclusief geüpgradede cd- en phono-ingangen, is de MODEL 50 perfect geschikt voor een scala aan audiobronnen. Het is uitgerust met een perfect afgestemde ingebouwde Moving Magnet phono-trap die je een weergaloze ervaring biedt bij het beluisteren van je vinylcollectie, met details die voorheen onopgemerkt bleven.

De stereo-voorversterkeruitgangen van de MODEL 50 zorgen voor een optimale gescheiden HDAM-ontwerp met externe versterking, waardoor het systeem met je muzikale behoeften meegroeit. Deze versterker biedt een verbazingwekkend hoog vermogen zonder in te leveren op nauwkeurigheid, waardoor zelfs de kleinste nuances van je muziek tot leven komen.

De nadruk op analoge puurheid en eenvoud bij het ontwerp van MODEL 50 zorgt voor een volledig intuïtieve bediening en elimineert elk risico op storing door complexe digitale schakelingen. Daarnaast is het ontwerp van de MODEL 50 doordrenkt van een tijdloze stijl, waarbij symmetrie, warmte en tactiele feedback samenkomen om een eerbetoon te vormen aan het erfgoed van Marantz en aan iconische producten uit het verleden. Ontdek de perfecte combinatie van prestaties en stijl met de MODEL 50 geïntegreerde versterker van Marantz.

Marantz Model 50

Beknopte specificaties

Type product Geïntegreerde stereoversterker
Belangrijke kenmerken Puur analoog ontwerp met High Current Output en HDAM voor optimale prestaties
Zes analoge ingangen, inclusief een MM phonotrap van hoge kwaliteit
Tijdloos ontwerp met het iconische Marantz patrijspoortdisplay en andere kenmerken van het Marantz-erfgoed
Dimensies (B x H x D) 442 x 431 x 130 mm
Gewicht 14,2 kg
Verdere specificaties Zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours