Marantz introduceert de nieuwe CINEMA Series

 

Marantz heeft Marantz de CINEMA-serie geïntroduceerd. Deze serie bestaat uit hoogwaardige maar eenvoudig te installeren thuisbioscoop-producten met high-end prestaties: zeer goede geluidskwaliteit, boordevol functies en een prachtig design.

De CINEMA-serie bestaat uit vier AV-receivers en een topklasse voorversterker/processor met bijpassende 16-kanaals versterker. De lijn biedt film en audioliefhebbers de meest superieure luisterervaring voor thuis.

Alle AV-receivers uit de CINEMA-serie bieden uitstekende prestaties en een krachtig 3D-geluidsveld dankzij de nieuwste audioformaten zoals Dolby Atmos®, DTS:X.

8K video content is beschikbaar op meerdere ingangen en kameroptimalisatie technieken zijn beschikbaar. Evenals extra functies ontworpen om de entertainment ervaring thuis te verbeteren. Zo ondersteunt de ingebouwde HEOS®-technologie in de CINEMA-serie AV-receivers een multi-room opstelling. Gebruikers kunnen genieten van hun favoriete muziek, podcasts of sport van populaire streamingproviders of persoonlijke muziekbibliotheken. Het maakt niet uit of deze verbonden zijn via Bluetooth, Wi-Fi of AirPlay 2, allen worden ondersteund.

De complete line-up van de CINEMA Series bestaat uit:

 • AV 10 en AMP 10: De topmodellen van de CINEMA-serie, deze vormen de ultieme basis voor een thuisbioscoop. De AV 10 en AMP 10 zijn gebouwd op de exclusieve
  HDAM-technologie van Marantz en vormen samen een AV-receiver en versterking combinatie van referentieniveau. De 16-kanaalsversterking van de AMP 10 is perfect afgestemd op de discrete schakelingen en zeven HDMI-ingangen van de AV 10. Samen brengt het duo het beste bioscoopgeluid voor thuis.
   
 • CINEMA 40: De Marantz CINEMA 40 is een eersteklas AV-receiver met 9x 125 watt versterking en 11.4-kanaals verwerking, ideaal voor een volledig toegewijde en meeslepende thuisbioscoop. Dat alles zorgt voor een perfecte filmervaring.
   
 • CINEMA 50: De Marantz CINEMA 50 is een AV-receiver met 9x 110 watt versterking en 11.4-kanaals verwerking, ideaal voor veeleisende film- en muziekliefhebbers. Om een betoverende thuisbioscoop te creëren met rijke klankkleuren en levensechte dynamiek.
   
 • CINEMA 60: De Marantz CINEMA 60 is een 7.2-kanaals 8K AVR, met 7x 100 watt per kanaal die uitermate geschikt is voor thuisbioscoop-toepassingen en woonkamers van elke omvang.
   
 • CINEMA 70s: De Marantz CINEMA 70s is een slanke 7.2-kanaals 8K AVR met 7x 50 watt per kanaal die geschikt is voor kleinere tv-ruimtes zonder in te boeten aan kwaliteit.