TDAi 3400

Lyngdorf TDAi 3400

Impressie

€ 5.000,00

Binnen 2 tot 5 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
TDAi 3400

LyngdorfGEÏNTEGREERDE VERSTERKER EN AUDIOPROCESSOR 
Met extreme audioverwerkingsopties in combinatie met de meest krachtige en geavanceerde digitale versterkertechnologie, is de TDAI-3400 het krachtigste product van Lyngdorf Audio dat op de markt is gebracht.

HET BESTE GELUID IN DE OPTIMALE KAMER 
Via de webinterface kunt u alle instellingen en bewerkingen uitvoeren vanuit het menusysteem, waarmee u uw installatie en geluid kunt afstemmen en de digitale crossover 3 individuele uitvoerinstellingen toestaat. Met onze eigen RoomPerfectTM-correctiesoftware voor de kamer om de negatieve invloed van de luisterruimte te elimineren, levert de TDAI-3400 een perfect geluid zonder de noodzaak van uitgebreide kamerbehandeling.

LyngdorfINDRUKWEKKENDE BOUWKWALITEIT 
Een begroeting tot modern industrieel ontwerp, het chassis van de TDAI-3400 is uitgevoerd in het kenmerkende slanke ontwerp van Lyngdorf Audio. De TDAI-3400 genereert niet veel warmte, waardoor passieve koeling mogelijk is zonder dat ventilatoren of ventilatieopeningen nodig zijn. Met de TDAI-3400 zult u genieten van de extreem lage achtergrondruis van de digitale signaalverwerking.

VERBIND AUDIO- EN VIDEOBRONNEN 
Een verscheidenheid aan in- en uitgangen bieden tal van opties om uw audio- en videobronnen aan te sluiten, evenals uw luidsprekeropstelling. 7 digitale ingangen, waaronder een gebalanceerde AES / EBU USB-ingangen, maakt verbinding met externe muziek opgslag, 2 analoge ingangen voor eenvoudige analoge muziekbronnen, Optionele module met 4 high-end analoge ingangen, Optionele module met 3 HDMI-ingangen en 1 HDMI-uitgang.

EEN INGEBOUWDE MEDIASPELER 
De TDAI-3400 accepteert alle media-interfaces en beschikt over een ingebouwde mediaspeler met de hoogste afspeelkwaliteit. Via uw lokale netwerk of via de USB-aansluitingen heeft u toegang tot uw volledige muziekbibliotheek via de DLNA / UPnP-compatibele speler. Deze mediaspeler maakt ook verbinding met streamingdiensten zoals Roon Ready, Spotify Connect en Airplay, evenals internetradio.

 

 

Beknopte specificaties

Type Product Geïntegreerde versterker/audio processor
Power handling 2×400 W RMS @ 4Ohm / 2x200W RMS @ 8Ohm
Standard digital inputs 1 x AES-EBU (≤192kHz/24bit); 2 x Coaxial (≤192kHz/24bit); 3 x Optical (≤96 kHz/24bit); 1 x USB B (≤384kHz/32bit; ≤DSD128; DXD)
Standard analog inputs 2 x Analog Single Ended RCA (Max level: 4.0V = 0dBFS); 1 x Microphone input for RoomPerfect™ calibration
High-end analog input module 3 x single ended RCA; 1 x balanced XLR
Standard outputs 1 x Stereo Analog RCA; 1 x Stereo Analog XLR; 1 x Stereo Digital Coax; 1 x Headphone 3.5mm
Dimensions (Wx H x D) 45 x 10.5 x 36 cm
Weight 8.2 kg
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours