TDAI-1120

De Lyngdorf TDAI-1120 biedt ultieme flexibiliteit. Dankzij het kleine ontwerp kan hij gemakkelijk overal in huis worden geplaatst en de uitgebreide fu...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 1.999,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
TDAI-1120

De Lyngdorf TDAI-1120 biedt ultieme flexibiliteit. Dankzij het kleine ontwerp kan hij gemakkelijk overal in huis worden geplaatst en de uitgebreide functieset biedt een grote verscheidenheid aan streamingopties. Alle gebruiksvriendelijke functies die u zich maar kunt wensen en gekoppeld aan Lyngdorf Audio's wereldberoemde digitale versterkingstechnologie en gepatenteerde RoomPerfect™ kamercorrectie voor de ultieme luisterervaring.


De TDAI-1120 accepteert al uw media-interfaces en is een geavanceerde mediaspeler van de hoogste kwaliteit. Via het netwerk of via de USB-aansluitingen heb je toegang tot uw muziekbibliotheek via de speler die DLNA/ UPnP ondersteunt. Alles kan intuïtief worden bediend met uw smartphone, tablet of computer.

Ultieme bioscoop beleving

Door de TDAI-1120 aan te sluiten op de HDMI (ARC) uitgang van een televisie, wordt de TDAI-1120 het best mogelijke geluidssysteem voor uw films. Dankzij de CEC- en eARC-lipsync-functionaliteit kan de TDAI-1120 perfect worden aangesloten op televisies van morgen en de aan/uit- en volumecommando's van de afstandsbediening van uw televisie ontvangen.

Intuïtieve bediening met Lyngdorf app

De "Lyngdorf Remote" app ontdekt automatisch de TDAI-1120 die is aangesloten op uw lokale netwerk en u kunt alle basisfuncties zoals ingangskeuze en volumeniveau aanpassen vanaf uw handheld. De ingebouwde mediaspeler kan rechtstreeks worden bediend en u hebt toegang tot muziekbestanden die zijn opgeslagen op pen drives die zijn aangesloten op de Lyngdorf TDAI-1120 en u kunt zoeken in alle bestanden die zijn opgeslagen op uw lokale harde schijven. Door naar links en rechts te vegen krijg uw toegang tot de covers en wordt u geïnformeerd over de signaalresolutie.

Perfecte luisterervaring met RoomPerfect™ kamercorrectie

De TDAI-1120 wordt compleet geleverd met RoomPerfect™, voor de ultieme luisterervaring. Met RoomPerfect™ levert de TDAI-1120 een perfecte muzikale ervaring in alle woonkamers. Zonder uitgebreide akoestische behandeling krijg u een geluidssysteem met optimale frequentierespons, naadloze niveau-uitlijning en basmanagement dat de luidsprekers en subwoofers perfect integreert.

Lyngdorf TDAI-1120

Beknopte specificaties

Type product Streaming versterker
Belangrijke kenmerken Compact design voor ultieme flexibliteit
Gepatenteerde RoomPerfect™ kamercorrectie voor de ultieme luisterervaring
HDMI output voor het beste geluid voor films
Uitgebreide opties om uw audio- en videobronnen aan te sluiten
Dimensies (B x H x D) 10.1 x 30 x 26 cm
Gewicht 3,3 kg
Verdere specificaties Zie bijlage
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours