MH-2

Lyngdorf MH-2

Impressie

€ 460,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
MH-2

AUDIOPHILE SATELLIETSPREKER
De MH-2 is ontworpen met een focus op discretie en uitzonderlijke prestaties. Verkrijgbaar in hoogglans zwart of mat wit - het is ontworpen voor optimale dynamische prestaties in combinatie met echte muzikaliteit.

ONGELOOFLIJK VEELZIJDIG EN COMPACT
De ondiepe MH-2 kan op meubels worden geplaatst, aan de muur worden gemonteerd of met standaard aftermarket 100x100 mm beugels.De kast is extreem compact en solide, en benadrukt onze focus op dynamische muziekreproductie zonder natuurlijk timbre in te boeten. De diepte van de kast is tot een minimum beperkt, niet alleen om de fysieke footprint te verbeteren, maar ook om de bijdragen van de kabinetten te minimaliseren.

GEBOUWD OM LUID TE SPELEN
Met zijn heldere en ongespannen geluid roept de MH-2 op om luid en de hele nacht te spelen. De luidspreker is ontworpen voor hoge prestaties door het gebruik van een temperatuurbestendige spreekspoel gemaakt van glasvezel en geïmpregneerd met polyimidehars, geventileerde magneet en een koperen dop op de magneet. Deze maatregelen minimaliseren alle temperatuuropbouw en vervorming.

NOG BETER SAMEN
De MH-2-luidsprekers houden hun eigen grond in, maar ze zijn ontworpen om te worden aangevuld met een of meer geavanceerde subwoofers. Maar als u ze combineert met onze BW-2-subwoofers met hoge bandbreedte, samen met de TDAI-2170 of TDAI-3400 met ingebouwde RoomPerfect ™ en digitale crossovers, produceert u een volledig systeem dat eenvoudigweg beter is dan alles in of boven het systeem. prijsklasse.

De logistiek is ongelooflijk eenvoudig. Sluit gewoon een paar MH-2's en een of twee BW-2's aan op de TDAI-2170 of TDAI-3400, zet de BW-2 op de "bypass" -functie en selecteer de voorgeconfigureerde luidsprekeropstelling in de Het instelmenu van de TDAI-2170 / TDAI-3400. Werk het af met RoomPerfect ™. Leun dan achterover en geniet ervan.

DRIVERS
Om een audiofiele prestatie te hebben in deze extreem kleine kast, hebben we speciaal de 5.25 "midrange driver ontworpen met een magneet die 50% sterker is dan gewone drivers. Dit magneetontwerp resulteert in een hogere gevoeligheid en een lineaire frequentierespons in dit belangrijke frequentiebereik. De luidsprekerconus is gemaakt van aluminium, dat extreem licht en stijf is en is ontworpen met een enkel goed gedefinieerd scheidingspunt, dat gemakkelijk te neutraliseren is in de interne filters. Het resultaat is natuurlijk en gedetailleerd geluid, zelfs op hoge muziekniveaus.

De tweeter is een textiel 1 "soft dome-ontwerp, dat is gekozen vanwege het lichtgewicht ontwerp, de lage ruis en de lineaire frequentierespons die de muzikaliteit benadrukt. Vanwege zijn zeer compacte afmetingen is hij zeer dicht bij de middentoner gemonteerd om de verticale spreiding te optimaliseren. De brede verticale spreiding betekent meer flexibiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers.

Beknopte specificaties

Type product 2-way satellite speaker
Power handling 100 W
Nominal Impedance 4 Ohm
Tweeter 1” textile soft dome
Midrange driver 5,25”, Ø 35mm / 1.4in voice coil, Cone Material: Aluminum, Vented magnet
Enclosure Closed cabinet type, full MDF construction, volume: 2,5 liters
Frequency Response 100 to 20,000 Hz
Maximum SPL 102 dB RMS, HP filtered 100 Hz
Sensitivity 87 dB (2.87V/1m)
Crossover point 2.7 kHz
Connections Binding posts
Placement options Wall mount included, prepared for alternative brackets
Dimensions (W x H x D) 19 x 24 x 9.5 cm / 7.5 x 9.5 x 3.7 inches
Weight 3.1 kg / 6.8 lb
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours