FR-1

€ 700,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
FR-1

Slim cabinet voor optimaal geluid en plaatsing


Deze tweewegsluidspreker met volledig bereik brengt onze compacte luidsprekerontwerpen naar een nieuw prestatieniveau met de echte muzikaliteit die Lyngdorf Audio kenmerkt. Onze focus op dynamische prestaties resulteerde in een gesloten kastontwerp met een grote slave-eenheid, die de interne resonantiefrequentie onderdrukt en diepe bassen uit deze elegante ondiepe kast mogelijk maakt.

Ontworpen voor wandmontage, de FR-1 is compact en solide, en benadrukt onze focus op dynamische muziekreproductie zonder in te boeten aan natuurlijk timbre. De diepte van de kast wordt tot een minimum beperkt om een discrete plaatsing te garanderen en de bestuurders zo dicht mogelijk bij de muur te houden voor een optimale koppeling met de kamer.

 

Speelt uitstekend zonder dedSubwoofer

Met een nieuwe krachtige 6.5-inch driver en de toegevoegde output van de slave-eenheid heeft de FR-1 geen ondersteuning van een subwoofer nodig. De driver is ontworpen met een sterke magneet en, samen met de ondersteunende 8 "slave-eenheid, is de lagefrequentieprestatie ongeëvenaard in zo'n kleine kast. Stemmen zijn uitzonderlijk open en overgangen zijn strak en schoon, waardoor de FR-1 de optimale keuze is voor een elegante installatie voor thuismedia. Als u de prestaties verder wilt verbeteren, is de perfecte combinatie een set Lyngdorf BW-2-woofers. Daardoor kunt u nog diepere bassen en een hogere algehele output krijgen.

 

 


Ontworpen met een indrukwekkende soundstage

 

De luideddsprekerconussen zijn gemaakt van aluminium, dat licht en stijf is en is ontworpen met één goed gedefinieerd afbreekpunt dat gemakkelijk te neutraliseren is in de interne filters. De textiele tweeter met zachte dome-ontwerp van de Lyngdorf MH-2 is opnieuw ontworpen om het hogere vermogen te evenaren, en het resultaat overtuigt met een hoge gevoeligheid en een indrukwekkend geluidsbeeld.

 

 

                                                                                    

Voor altijd hoge prestaties 

Met zijn heldere en ongespannen geluid roept de FR-1 op om luid en de hele nacht te spelen. De tweeter wordt niet alleen beschermd door een PTC-circuit, maar de hele luidspreker is ontworpen voor hoge prestaties.

De temperatuurbestendige spreekspoel gemaakt van glasvezel en geïmpregneerd met een polyimidehars, samen met een geventileerde magneet en een koperen kap, minimaliseren alle temperatuuropbouw en vervorming.

ded

 

Beknopte specificaties

Type product luidspreker
Zie brochure in bijlage

Bijlagen

  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours