BW-2

BW-2

Impressie

€ 1.200,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

Omschrijving
BW-2

OPTIMALE PRESTATIES DOOR PINKELIJK ONTWERP
De actieve BW-2 is ontworpen als een subwoofer met hoge bandbreedte met als doel het reproduceren van muziek en soundtracks met volledige dynamiek en precisie. Het minimalistische - 'form follows function'-ontwerp zorgt ervoor dat alle middelen zijn gericht op de best mogelijke geluidsweergave.

Het frequentiebereik van de BW-2 gaat tot 800 Hz in de bypass-modus, in tegenstelling tot traditionele subwoofers, die doorgaans beperkt zijn tot 120 Hz. Met andere woorden, dit is een stuurprogramma dat het signaal uiterst nauwkeurig volgt. Het kan daarom eigenlijk muziek afspelen en niet alleen het low-end gerommel en de explosies van een actiefilm.

GEMAKKELIJK TE INTEGREREN
De BW-2 is ontworpen met een focus op discretie. Verkrijgbaar in hoogglans zwart of mat wit voor een naadloze integratie in elk hedendaags interieur.

Het kan rechtopstaand of opzij worden geplaatst om in de beschikbare ruimte te passen. Dit maakt het ook de perfecte match voor elk stereo- of thuisbioscoopsysteem.

GERAFFINEERDE KLASSE D KRACHT
De interne versterker is ons eigen Klasse-D ontwerp op basis van onze meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van audiofiele Klasse-D-versterkers. Met een vermogen van 400 watt kan hij voldoende vermogen leveren om de bestuurder te besturen, zelfs op extreme niveaus.

LANGDURIGE DRIVE
De op maat gemaakte 10 "long-throw woofer driver heeft een massieve magneet en spreekspoel om de frequentierespons in de compacte kast te regelen. Dit resulteert in een extreem snelle respons en een hoog rendement.

Om een ​​perfecte zuigerbeweging van de conus te garanderen, is deze vervaardigd uit diep geanodiseerd aluminium. Het open ontwerp van de korf maakt ventilatie onder de spin mogelijk - die, samen met het geventileerde paalstuk, over- en onderdruk verhindert om mechanische verliezen te veroorzaken wanneer de kegel beweegt.

De bestuurder bevindt zich buiten het midden zodat de bestuurder zich zo dicht mogelijk bij de vloer en de muur kan bevinden. Het compacte ontwerp vermindert niet alleen de resonanties van de kast, maar zorgt ook voor een optimale koppeling met de kamer.


MEER DAN EEN SUBWOOFER
De BW-2 heeft twee invoermodi. Als u deze instelt op "Line-in", kan deze worden gebruikt met conventionele versterkers en processors en heeft een frequentiebereik van 25 tot 200 Hz. Net als bij gewone subwoofers hebt u controle over niveau, frequentiebereik en faseafstelling.

Als je een Lyngdorf-audioversterker hebt, kun je de interne filters omzeilen. Het frequentiebereik gaat nu omhoog naar 800 Hz en u kunt de BW-2 gebruiken als een grenswoofer om de prestaties van uw systeem naar een nieuw niveau te tillen.


NOG BETER SAMEN
Door de BW-2 te combineren met onze MH-2 of FR-1 satellietluidsprekers - samen met de TDAI-2170 of TDAI-3400 met ingebouwde RoomPerfect ™ en digitale crossovers - produceert een volledig bereiksysteem dat simpelweg beter is dan alles in of boven zijn prijsklasse.

De logistiek is ongelooflijk eenvoudig. Sluit gewoon de MH-2 en FR-1's en één of twee BW-2's aan op de TDAI-2170 of TDAI-3400, zet de BW-2 op de "bypass" -functie en selecteer de voorgeconfigureerde luidsprekeropstelling in het instellingsmenu van de TDAI-2170 / TDAI-3400. Werk het af met RoomPerfect ™. Leun dan achterover en geniet ervan.

Beknopte specificaties

Type product Active high bandwidth subwoofer
Midrange driver 10” long throw driver (+/- 15mm/0.6 in), Ø 50mm / 2in voice coil, Cone Material: Deep Anodized aluminum, 86oz / 2.4kg vented magnet
Enclosure Closed cabinet type, full MDF construction, volume: 14 liters
Frequency Response 25 to 200 Hz (using line in input), 25 to 800 Hz (using bypass input)
Maximum SPL 106 dB RMS THX method: 40-80 Hz
Sensitivity 91dB (2.83V/1 m) sensitivity
Crossover point X-over frequency (60 to 200 Hz)
Connections RCA / analog mono input
Dimensions (W x H x D) 44 x 32.5 x 17.2 cm, 17.3 x 12.8 x 6.8 inches
Weight 14.4 kg / 31.7 lb
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours