LOEWE, DE UITVINDER VAN DE TELEVISIE

In 1923 stonden de gebroeders Loewe aan de wieg van de televisie. Toen in 1928 het eerste tv-signaal vanuit Londen verstuurd werd, gebeurde dat met behulp van apparatuur van Loewe Opta. Ondertussen is er veel veranderd.

Renie DanneelsMeer dan 80 jaar geleden heeft Loewe Opta de televisie uit­gevonden. Een prestatie waarop de Duitsers trots zijn, zo ook Renie Danneels, CEO van distributeur Loewe Opta Benelux. “Loewe steunt op drie pijlers: zinvolle innovatie, minimalistisch design en exclusieve individualiteit”, legt hij uit. “Met de modernste technologieën, een apart design en producten die exclusief aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant, maakt Loewe het verschil. Loewe is een premiummerk dat zich richt tot een publiek dat de voorkeur geeft aan een kwalitatief hoogwaardige televisie met een fraai design”.

Om alle kwaliteiten en mogelijkheden van Loewe te ontdekken, kun je het best een bezoek brengen aan een Loewe Gallery. Poulissen is de enige Loewe Gallery in Limburg. Je kunt er in alle comfort kennis maken met het volledige aanbod van Loewe.

Vergeet vooral de nieuwe Loewe bild i niet. Een flexibel toestel met een perfect uitgebalanceerd beeld, gepersonaliseerd geluid en legendarisch design.

Loewe is gemaakt om lang mee te gaan. Poulissen beschikt over een eigen service center met technici die bij Loewe een opleiding gevolgd hebben. 

Er zijn tal van redenen om een Loewe te kopen. Loewe is een exclusief product. Met zijn tijdloos design, modulaire technologie, premium-materialen en precisie die getuigen van vakman­schap, haal je met Loewe een televisie en een volwaardig geluidssysteem in huis. Made in Germany.

Klik hier en download de Loewe brochure.Loewe bij Poulissen

Loewe bij PoulissenLoewe soundbar