Loewe

Op 22 januari 2023 vierde Loewe een heel bijzonder jubileum. Op deze dag bestond het merk 100 jaar. Loewe is opgericht in 1923 en heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd actieve, traditierijke onderneming in het luxesegment. Loewe heeft in de loop der jaren decennia met mijlpalen op het gebied van design, technologie en innovatie een beslissende rol gespeeld bij de vormgeving van de consumentenelektronica.

Tegenwoordig staat Loewe voor inventiviteit en een unieke combinatie van Duitse techniek, uitmuntendheid, exclusief design en kwaliteit. Uit de Loewe designfilosofie ontstaan voortdurend iconen.

 

Loewe iconic

Verander uw woonkamer in een kunstgalerie. Het sculpturale design van de Loewe iconic combineert de nieuwste OLED technologie met een ruimtevullende geluidservaring en een buitengewone opstellingsoplossing van steen. Zo wordt uw huis meer dan alleen een kamer om in te wonen: Het wordt een plek waar u zich kunt overgeven aan kunst, vakmanschap en cultuur - met de Loewe-iconic als krachtig vormgegeven, centraal designstatement uit de exclusieve Loewe-fabriek in Kronach, Duitsland.  

Loewe Iconic


Alles behalve gewoon

Met zijn sculpturale, coherente designtaal versmelt de Loewe-iconic tot een unieke symbiose van televisie en soundbar. Gemaakt van Syno-Stone verandert hij uw huis in meer dan alleen een leefruimte: Het wordt een plek waar u kunt genieten van kunst, ambacht en cultuur.

 

State-of-the-art TV technology

Contrastrijke beelden en een indrukwekkend kleurenspectrum: dankzij 4K OLED met ultrahoge resolutie, HLG, HDRIO en Dolby VisionTM geniet u van perfecte Home Cinema met de Loewe iconic 65 en Loewe iconic 55 TV-modellen in de varianten SL5 en SL7, die al af fabriek zijn gekalibreerd.

 

Uitstekende audio technologie

De geïntegreerde 3.1 soundbar met drie front-firing speakers en twee ingebouwde subwoofers levert een totaal muziekvermogen van 360 watt voor een kamervullende, natuurlijke en indrukwekkende geluidservaring - inclusief Dolby Virtual Atmos, DTS X, Multiroom via Play-Fi, WDAL 2.0 en AVR-aansluitingen.

 

Loewe Gallery Poulissen

Poulissen Audio Video Center in Roermond beschikt over een Loewe Gallery. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze Gallery. Met veel plezier laten wij u alle mogelijkheden met Loewe zien en beleven. De nieuwe Loewe iconic OLED televisie zal binnenkort in onze showroom te bewonderen zijn.

Loewe Gallery Poulissen / Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  ROERMOND
Tel: 0475-335716

 

Loewe Iconic