T301

KEF T301 zwart

Impressie

€ 279,00

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!

  • Veilig betalen via bekende betaalmogelijkheden
  • Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!
  • Beste Hifi winkel van 2012 t/m 2016
  • Ervaar dit product in onze winkel.

Omschrijving
T301

Kef T305 Thuisbioscoop-luidsprekersysteem

Voor een complete bioscoopervaring heeft het ultieme systeem uit de T-serie het beste van alles: De T301 is allround, ondersteund door de discrete high performance subwoofer.

Dunne luidsprekers, serieus geluid
De revolutionaire T-serie van KEF is van een andere klasse dan enig andere platte luidspreker die u ooit gehoord heeft. Als een van 's werelds dunste high performance thuistheatersystemen, combineert de T-serie verschillende baanbrekende innovaties: een totaal nieuwe ultradunne bas- en middentoonluidspreker en een grote, volledig open nieuwe tweeter. Door beide luidsprekers in behuizingen te plaatsen van slechts 35mm diep, levert de T-serie u naast een werkelijk fantastische weergave ook een luidspreker die perfect past bij de allernieuwste flatscreens.

Ultradunne bas- en middentoonluidspreker
Helder en krachtig geluid dat de actie tot leven brengt . In plaats van een conus heeft de nieuwe dubbel gelaagde bas- en middentoonunit een solide platte tussenwand van zeer dunne ribben, waarbij de luidspreker in zijn geheel functioneert als dragende unit en ongewenste resonantie van de behuizing elimineert. De weergave is helder, precies en vrij van vervorming zoals een conventionele kwaliteitsluidspreker, maar zonder de omvang daarvan. 

Om de diepte van de magneten nog verder te verkleinen, hebben we de ophanging van de conus buiten het magneetsysteem geplaatst. Welk model u ook kiest, met standaard satellieten en centerluidspreker of een groter model met extra tweede laagweergever, het is een luidspreker die in diepte vergelijkbaar is met de huidige flatscreens, zonder ook maar iets aan de weergavekwaliteit af te doen. Met een vol en gedefinieerd geluid worden de soundtrack-effecten een sensatie.

Kef T-serie driver

 

 

Kef T tweeterGrote nieuwe open tweeter
Een warm, natuurlijk geluid dat zo echt is dat u het gevoel heeft er middenin te zitten. De royale afmeting van de geraffineerde nieuwe, speciaal voor de T-serie ontwikkelde, 25mm open tweeter, zorgt voor een buitengewoon nauwkeurige weergave, in het bijzonder van de menselijke stem. En zijdezachte, moeiteloos weergegeven zuivere hoge tonen. Ook op hoog volume. 

KEF’s unieke tangerine dreamwave zorgt dat het geluid gelijkmatig over de ruimte verspreid wordt. Het effect is opmerkelijk: u wordt ondergedompeld in een driedimensionaal geluidsbeeld dat u volledig doet opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 

 

 

Beknopte specificaties

Ontwerp Two and a half-way closed box
Drive-units 2 x 115mm (4.5in.) dual layer MF
25mm (1in.) aluminium HF
Frequentiebereik 80Hz - 30kHz
Scheidingsfilterfrequenties 1.7kHz
Vesterkereisen 10 - 150 W
Gevoeligheid (2.83V/1m) 88dB (floor stand mount)
Impedantie 8 Ohms
Inwendig volume 1.4 Litres
Afmetingen (H x W x D) (H x W x D) 600* x 140 x 35 mm
Gewicht 1.5kg
Garantie 5 Jaar
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours