R8 Meta

De R8 Meta kan dienen als surround- of rear-luidspreker met de geïntegreerde muurbevestiging. Ook han de luidspreker bovenop een andere luidspreker me...

Lees meer

Binnen 2 tot 3 werkdagen gratis bij u thuisbezorgd!


€ 800,00

Dit product in ons Audio Video Center ervaren?

Maak een afspraak

Omschrijving
R8 Meta

De R8 Meta kan dienen als surround- of rear-luidspreker met de geïntegreerde muurbevestiging. Ook han de luidspreker bovenop een andere luidspreker met Dolby Atmos-hoogte worden geplaatst om geluid van het plafond te weerkaatsen en Dolby Atmos in de kamer te brengen, zonder dat daarvoor een speciale installatie nodig is. Hij beschikt over een 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT dat het geluid levert voor echte 3D-ervaringen.


 
Prestatie geherdefinieerd. 
Een icoon geboren uit The Reference.
Ontwikkeld voor KEF's vlaggenschip The Reference, heeft een aantal van de nieuwste technologieën nu hun weg gevonden naar de nieuwe generatie van de R-serie. In stereo voor muziek of in een thuisbioscoopopstelling, de R-serie maakt uitzonderlijke akoestische prestaties toegankelijker. Dankzij de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology onthult de R-serie sublieme details en een ongelooflijk inzicht: een uiterst plezierige ervaring.


KEF | R8 Meta


Innovatie
R-serie: geboren uit The Reference
Sinds 1961 heeft de zoektocht van KEF naar de weergave van onberispelijk geluid geleid tot vele akoestische innovaties. The Reference is een goed voorbeeld. Het bevat tientallen jaren ervaring die zich vertaalt in een ongeëvenaarde akoestische prestatie - een ontwerp dat de norm blijft stellen voor luidsprekers en geluidsweergave. Nu hebben ook de nieuwste technologische innovaties hun weg gevonden naar de R-serie.


KEF | R8 Meta


Oog voor detail
Afgeleid van The Reference is de Shadow Flare een innovatieve manier om schadelijke hoogfrequente diffractie uit de kast te weren. Het is een zorgvuldig gevormde overgang die het golfgeleidereffect van Uni-Q uitbreidt. Hoge frequenties ontsnappen op natuurlijke wijze omdat de "schaduwzone" voorkomt dat ze de randen van de behuizing bereiken. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de fijne details.


KEF | R8 Meta


Prestatie-kritische demping
Een stevig platform is essentieel voor geweldig geluid. De R-serie profiteert van Constrained Layer Damping, een systeem dat gebruik maakt van interne verstevigingen die verbonden zijn door een 'lossy' interface. Dit materiaal zet ongewenste trillingen om in warmte, zodat de behuizing alleen het benodigde geluid produceert: het geluid van stilte.


KEF | R8 Meta


Echte basdefinitie
De woofers van de R-serie hebben een tweedelige structuur met een platte, holle aluminium laag op een kartonnen membraan. Deze stijfheid, gecombineerd met de unieke geometrie van het membraan, creëert een zuigerachtige beweging voor druk en snelheid. Het magneetsysteem van de luidspreker creëert een breed en gelijkmatig magnetisch veld voor een indrukwekkende en krachtige bas.


KEF | R8 Meta


Flexibele poort voor zuivere bas
We willen alleen de drivers horen, niet de resonantie of turbulentie die een basreflexpoort veroorzaakt. Poorten van de R-serie hebben innovatieve, flexibele wanden. Met behulp van Computational Fluid Dynamics worden de bolling en het profiel van elke poort berekend om turbulentie te voorkomen. De flexibele poortwanden voorkomen dat resonantie de midrange kleurt.


KEF | R8 Meta


Veelzijdigheid
Kracht en veelzijdigheid in aantallen
De R-serie biedt een keuze uit vloerstaande luidsprekers, boekenplankluidsprekers, middenkanaalluidsprekers en bijbehorende thuisbioscoopmodellen. Elk model levert het beste geluid dat KEF ooit in zijn categorie heeft geleverd, ongeacht kameromvang of systeemconfiguratie.


KEF | R8 Meta


Stereo voor muziek
De R-serie bestaat uit een trio vloerstaande luidsprekers en een boekenplankluidspreker die uw favoriete muziek weergeven in High-Fidelity-stereogeluid. Ontdek diepte en details die u nooit eerder kende - van de kras van het plectrum op de gitaarsnaar tot de emotie en sfeer van een live-optreden.


KEF | R8 Meta


Thuisbioscoop
Voor de beste filmervaring thuis biedt KEF zowel architecturale luidsprekers als modulaire HiFi-luidsprekers, waaronder de R-serie, die geen aangepaste installatie vereisen. Met drie vloerstaande luidsprekermodellen, één model boekenplankluidspreker en twee middenkanaalluidsprekers om uit te kiezen, plus de extra surround-luidspreker met Dolby Atmos, kunnen met de R-serie verschillende thuisbioscoopopstellingen eenvoudig worden geconfigureerd. Maak de set-up compleet met de toonaangevende subwoofer van KEF om de meest meeslepende bioscoopervaring, van het diepste gerommel tot het zachtste gefluister, op zijn krachtigst te ervaren.

Beknopte specificaties

Type product Dolby Atmos surround-luidspreker
Dimensies (WxHxD) 174 x 175 x 259 mm (6.9 x 6.9 x 10.2 in.)
Gewicht 4.5 kg (9.9 lbs.)
Design Two-way closed box
Verdere specificaties Zie bij bijlagen 'product sheet R8 Meta'
Audio Video luisterruimte van Poulissen

Ervaar & beleef de luisterruimtes van Poulissen

Poulissen helpt u graag met het samenstellen van uw optimale muziek- en tv-opstelling. Grote en veelzijdige showroom van Poulissen Audio Video Center is gelegen in het mooie stadscentrum van Roermond en behelst een oppervlakte van in totaal 2000 vierkante meter. Lees verder

Wil je gebruikmaken van één van onze luisterruimtes?

Maak een afspraak
  • iDEAL
  • Visa / Mastercard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Betalen in winkel
  • Bank overschrijving
  • Rembours